Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

GÖNÜLLERİN VALİSİ; ‘HARUN SARIFAKIOĞULLARI’

1970 Yılında Kilis’te doğdu. istanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler bölümünü bitirdi. Sonra Yüksek lisansını aynı bölümde tamamladı. Emniyet Müdürlüğünde Dernek Denetçisi olarak meslek yaşamına adım attı. 1994 yılında kaymakam adayı olarak Eskişehir İnönü ilçesinde 10 ay kaymakam vekilliği yaptı. ingiltere’nin Oxford kentinde dil eğitimi gördü. Sonra İzmir Beydağı ilçesi kaymakamlığına atandı. Ülkemizin farklı ilçelerinde de kaymakam olarak görev yaptıktan sonra 01 Temmuz 2017’de Giresun Valiliğine atandı. Onu Giresun Valiliği’nden tanıdık. Samimi tavırları, içten gülüşleri, babacan tavırlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Giresun Valisini kimi zaman çocukların yanında, kimi zaman seyyar satıcıyla, kimi zaman okullarda, kimi zaman yaşlılarla, kimi zaman şehit aileleriyle baş başa görürsünüz. Kimi zaman ise bir lokantada esnafla sohbette, kimi zaman da statta maç izleyenlere eşlik ederken… Kente geldiğinden bu yana halkla olan teması ve samimi tavırlarıyla dikkat çeken ve oldukça sevilen Vali Sarıfakıoğulları, umarız uzun yıllar Giresun’da görevini sürdürür. Bize göre bizden biri. Samimi ve içten  Sıra dışı bir insan, Ev ev dolaşıyor, yaşlıları ziyaret ediyor, ellerini öpüyor. Okul okul dolaşıyor, öğrencilerle sohbet ediyor, pazarda alışveriş yapıyor, halkla hasbihal oluyor. Esnafı dolaşıyor, sorunlarını dinliyor. Kolay değil. Giresun gibi bir yerde binlerce insan tarafından takdir edilmek her babayiğidin harcı değildir. Şehit ailelerine devletin şefkatli elini uzattı. Evet, O’nun üstün yönetici kabiliyeti, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya güveniyle ve elbette ki Allah’ın yardımıyla bu zamana kadar Giresun’dan gelip geçen valiler arasında bence en çok sevilen vali oldu. Merhaba Giresun ile başlayan ve insan yüreğine dokunan, Türkiye’nin geleceğine yön verecek değerli Valim, İnanıyorum ki daha büyük işler başaracaksınız Giresun’da. iyi ki varsınız…              
Ekleme Tarihi: 27 Mayıs 2019 - Pazartesi
Erol KÜÇÜK

GÖNÜLLERİN VALİSİ; ‘HARUN SARIFAKIOĞULLARI’

1970 Yılında Kilis’te doğdu. istanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler bölümünü bitirdi. Sonra Yüksek lisansını aynı bölümde tamamladı. Emniyet Müdürlüğünde Dernek Denetçisi olarak meslek yaşamına adım attı. 1994 yılında kaymakam adayı olarak Eskişehir İnönü ilçesinde 10 ay kaymakam vekilliği yaptı. ingiltere’nin Oxford kentinde dil eğitimi gördü. Sonra İzmir Beydağı ilçesi kaymakamlığına atandı. Ülkemizin farklı ilçelerinde de kaymakam olarak görev yaptıktan sonra 01 Temmuz 2017’de Giresun Valiliğine atandı. Onu Giresun Valiliği’nden tanıdık. Samimi tavırları, içten gülüşleri, babacan tavırlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Giresun Valisini kimi zaman çocukların yanında, kimi zaman seyyar satıcıyla, kimi zaman okullarda, kimi zaman yaşlılarla, kimi zaman şehit aileleriyle baş başa görürsünüz. Kimi zaman ise bir lokantada esnafla sohbette, kimi zaman da statta maç izleyenlere eşlik ederken… Kente geldiğinden bu yana halkla olan teması ve samimi tavırlarıyla dikkat çeken ve oldukça sevilen Vali Sarıfakıoğulları, umarız uzun yıllar Giresun’da görevini sürdürür. Bize göre bizden biri. Samimi ve içten  Sıra dışı bir insan, Ev ev dolaşıyor, yaşlıları ziyaret ediyor, ellerini öpüyor. Okul okul dolaşıyor, öğrencilerle sohbet ediyor, pazarda alışveriş yapıyor, halkla hasbihal oluyor. Esnafı dolaşıyor, sorunlarını dinliyor. Kolay değil. Giresun gibi bir yerde binlerce insan tarafından takdir edilmek her babayiğidin harcı değildir. Şehit ailelerine devletin şefkatli elini uzattı.

Evet, O’nun üstün yönetici kabiliyeti, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya güveniyle ve elbette ki Allah’ın yardımıyla bu zamana kadar Giresun’dan gelip geçen valiler arasında bence en çok sevilen vali oldu.

Merhaba Giresun ile başlayan ve insan yüreğine dokunan, Türkiye’nin geleceğine yön verecek değerli Valim, İnanıyorum ki daha büyük işler başaracaksınız Giresun’da. iyi ki varsınız…            

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.