Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

GİRESUNSPOR ZOR VİRAJDA

Giresun Atatürk Stadı'nda yarın saat 14.00’de 30.uncu hafta maçında Giresunspor lig ikincisi Denizlispor ile karşılaşacak. Mücadele beIN Sports’tan yayınlanacak. Spor Toto Süper Lig'de 30. haftanın maçında Giresunspor, sahasında yarın zorlu bir sınav verecek. Alt sıralarla bağını koparmak isteyen yeşil-beyazlılar ligde 2. sırada bulunan Ege temsilcisi Denizlispor’u ağırlayacak. Atatürk Stadı'nda başlayacak bu önemli karşılaşma saat 14.00’de başlayacak. Giresunspor geçtiğimiz Pazar günü ligde düşmesi kesinleşen ve ligde galibiyetle tanışamayan Kardemir Karabükspor’u yenememesi morallerin sıfırlanmasına neden oldu. Düşme hattında bulunan Afyonspor ile aralarında 4 puan fark bulunan Giresunspor bu maçı ya alacak ya alacak başka çaresi yok. Ligin son beş haftasına girildi. Artık bundan sonra kaybedilecek her puanın telafisi olmayacak. Bu nedenle artık Girtesunspor bir yerden başlamalı. Umudumuz Denizlispor’u yenerek şansızlığımızı kırmamız. Artık sözün bittiği yerdeyiz. Bu maça taraftarlarımızın ilgi göstermesi ve tribünleri doldurmaları gerekir. Bu maçtan alacağımız 3 puan hem takım için bir moral hem de alt sıralardan uzaklaşmamıza neden olacaktır.
Ekleme Tarihi: 18 Nisan 2019 - Perşembe
Erol KÜÇÜK

GİRESUNSPOR ZOR VİRAJDA

Giresun Atatürk Stadı'nda yarın saat 14.00’de 30.uncu hafta maçında Giresunspor lig ikincisi Denizlispor ile karşılaşacak. Mücadele beIN Sports’tan yayınlanacak.

Spor Toto Süper Lig'de 30. haftanın maçında Giresunspor, sahasında yarın zorlu bir sınav verecek. Alt sıralarla bağını koparmak isteyen yeşil-beyazlılar ligde 2. sırada bulunan Ege temsilcisi Denizlispor’u ağırlayacak. Atatürk Stadı'nda başlayacak bu önemli karşılaşma saat 14.00’de başlayacak.

Giresunspor geçtiğimiz Pazar günü ligde düşmesi kesinleşen ve ligde galibiyetle tanışamayan Kardemir Karabükspor’u yenememesi morallerin sıfırlanmasına neden oldu.

Düşme hattında bulunan Afyonspor ile aralarında 4 puan fark bulunan Giresunspor bu maçı ya alacak ya alacak başka çaresi yok.

Ligin son beş haftasına girildi. Artık bundan sonra kaybedilecek her puanın telafisi olmayacak. Bu nedenle artık Girtesunspor bir yerden başlamalı. Umudumuz Denizlispor’u yenerek şansızlığımızı kırmamız. Artık sözün bittiği yerdeyiz. Bu maça taraftarlarımızın ilgi göstermesi ve tribünleri doldurmaları gerekir. Bu maçtan alacağımız 3 puan hem takım için bir moral hem de alt sıralardan uzaklaşmamıza neden olacaktır.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.