Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

GİRESUNSPOR YİNE KAYIPLARDA

Giresunspor’a hoca değişikliği de fayda vermedi. İlk yarıyı 1-0 önde tamamlayan Giresunspor ikinci yarı yediği 3 golle sahadan farklı yenilgiyle ayrıldı. İkinci yarıda İstanbulspor’un yüksek arzusu ve sert oyunu ilk devre Giresunspor’u kilitledi. İkinci devrede İstanbulspor’un hücumda topu daha iyi kullanması galibiyet almalarını sağladı. Giresunspor, organize olmakta zorlandı, çünkü ataktayken sık sık top kaybetti. Özellikle içe kat ederken forvet elemanları, kritik kayıplar yaptılar. Aykut’un sakatlanarak oyundan çıkması oyunun senaryosunu değiştirdi. İstanbulspor ilk yarı 1-0 geride tamamlamasına rağmen ikinci yarı sahada hep topun hakimi oldu. Galibiyeti kovaladı. Maç 1-1 olduktan sonra İstanbulspor insiyatifi ele almasını sağladı. İstanbulspor, Giresunspor’u ablukaya almasına aldı ancak kanatlardan kaldırdığı birçok topu alamadığı halde bunda ısrar etti. Oysa Giresunspor’un topu yere indirip verkaçlarla zorlaması lazımdı. Yüksek top çaredir ama rakip bu topların hepsini topluyorsa, bunda ısrar etmenin bir manası da olmaz. Sonuçta yeni hoca ile çıktığımız maçta 3-1 yenilmekten kurtulamadık.  
Ekleme Tarihi: 22 Ekim 2018 - Pazartesi
Erol KÜÇÜK

GİRESUNSPOR YİNE KAYIPLARDA

Giresunspor’a hoca değişikliği de fayda vermedi. İlk yarıyı 1-0 önde tamamlayan Giresunspor ikinci yarı yediği 3 golle sahadan farklı yenilgiyle ayrıldı.

İkinci yarıda İstanbulspor’un yüksek arzusu ve sert oyunu ilk devre Giresunspor’u kilitledi.

İkinci devrede İstanbulspor’un hücumda topu daha iyi kullanması galibiyet almalarını sağladı.

Giresunspor, organize olmakta zorlandı, çünkü ataktayken sık sık top kaybetti. Özellikle içe kat ederken forvet elemanları, kritik kayıplar yaptılar.

Aykut’un sakatlanarak oyundan çıkması oyunun senaryosunu değiştirdi. İstanbulspor ilk yarı 1-0 geride tamamlamasına rağmen ikinci yarı sahada hep topun hakimi oldu. Galibiyeti kovaladı.

Maç 1-1 olduktan sonra İstanbulspor insiyatifi ele almasını sağladı. İstanbulspor, Giresunspor’u ablukaya almasına aldı ancak kanatlardan kaldırdığı birçok topu alamadığı halde bunda ısrar etti. Oysa Giresunspor’un topu yere indirip verkaçlarla zorlaması lazımdı. Yüksek top çaredir ama rakip bu topların hepsini topluyorsa, bunda ısrar etmenin bir manası da olmaz. Sonuçta yeni hoca ile çıktığımız maçta 3-1 yenilmekten kurtulamadık.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.