Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

GENÇLERİN VAZGEÇEMEDİĞİ WELLNESS ARENA PLUS SPOR MERKEZİ

Sıcak ortamı ile dikkat çeken Wellness Arena Plus Spor Merkezi, her zaman arzuladığınız amatör ve profesyonel antrenmanınıza yönelik yüksek kalitede istasyon ve ekipmanlara sahip olup, sporunuzu kendi zaman planlamanızda gerçekleştirmek için hayli sportif tasarımda, ferah ve havadardır. Uzun zaman ertelediğiniz fit ve sağlıklı yaşama adım atmak için yapmanız gereken tek şey aksiyona geçmek ve aklınızdan geçen kendinize söz verdiğiniz sportif olma hayalinizi Wellness Arena Spor Merkezi’nde başlatmak. Bulancak’ta bulunan Wellness Arena Plus Spor Merkezi 7 yıldan bu yana Karadeniz’e hizmet veriyor. İşte, Bulancak insanının yakından tanıdığı genç girişimci güler yüzlü Volkan Cindemir’in işletmeciliğini yaptığı Wellness Arena Plus Spor Merkezi Bulancak, Giresun, Piraziz, Ordu, Görele, Dereli’den gelen gençlerin ilgi odağı oldu. Önce size genç girişimci aynı zamanda Bulancak Lisesi’nde okuttuğum Volkan Cindemir’den söz etmek istiyorum. Volkan Cindemir Muğla Üniversitesi Antrenörlük Eğitimi Lisans, Sağlık Bilimleri Enstitüsü hareket Antrenman Bilimi Yüksek Lisans mezunu. 12 Sezon TFF’da futbol hakemliği yaptı. Bunun 8 yılı Klasmanda geçti. 7 yıldan bu yana Bulancak Fiskobirlik karşısında Wellness Arena Plus Spor Merkezini işletiyor. 2. kademe Wellness Eğitmeni Sertifika sahibi. Aynı zamanda profesyonel yaşam koçluğu ve öğrenci koçluğu sertifikasıyla Bulancak ve çevre ilçelere hizmet vermeye devam ediyor. Yarım sezonda 1926 Bulancakspor’u Bal Liginde teknik sorumlu olarak çalıştı. Böylece 1926 Bulancakspor tarihinde en genç teknik direktör ünvanını kazandı. Bulancak Wellness Arena Plus Spor Merkezi işletmecisi Volkan Cindemir gazetemize yaptığı açıklamada, “Fitness’in anlamı; sağlık, sağlıklı yaşam, fit ve zinde olmadır. Sağlıklı yaşam demektir. Artan fiziksel çaba sırasında vücudun solunan oksijeni kas dokusuna dağıtma yeteneği olarak tanımlanır. Fitness, ülkemizde hızlıca ‘Bir spor dalıdır’ şeklinde cevaplanabilir. Sağlıklı ve fit bir yaşam sürmek demek olan fitness, birçok bileşen çerçevesinde vücuda yararlar sağlar. 600 Metrekare spor salonumuzda 3 eğitmenle birlikte çalışıyoruz. Zayıflama, sıkılaşma, kilo alma, sağlık problemlerine göre egzersiz programları hazırlanıyor. Temiz, hijyenik, güleryüz, samimiyet ve gerçek bir sonuç istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Artık ilçemiz başta olmak üzere Giresun, Piraziz, Görele, Dereli, Espiye, Ordu, Gülyalı’dan gelen gençlerimiz var. Bunun yanı sıra profesyonel ve amatör futbolcularımızda tercih ediyorlar. Bay ve bayan karışık çalışıyorlar. Haftanın 7 günü sabah 9.30 ile 22.30 arası açığız. Sizi Wellness Arena Plus Spor Merkezimize bekliyoruz” dedi.
Ekleme Tarihi: 24 Eylül 2020 - Perşembe
Erol KÜÇÜK

GENÇLERİN VAZGEÇEMEDİĞİ WELLNESS ARENA PLUS SPOR MERKEZİ

Sıcak ortamı ile dikkat çeken Wellness Arena Plus Spor Merkezi, her zaman arzuladığınız amatör ve profesyonel antrenmanınıza yönelik yüksek kalitede istasyon ve ekipmanlara sahip olup, sporunuzu kendi zaman planlamanızda gerçekleştirmek için hayli sportif tasarımda, ferah ve havadardır. Uzun zaman ertelediğiniz fit ve sağlıklı yaşama adım atmak için yapmanız gereken tek şey aksiyona geçmek ve aklınızdan geçen kendinize söz verdiğiniz sportif olma hayalinizi Wellness Arena Spor Merkezi’nde başlatmak. Bulancak’ta bulunan Wellness Arena Plus Spor Merkezi 7 yıldan bu yana Karadeniz’e hizmet veriyor.

İşte, Bulancak insanının yakından tanıdığı genç girişimci güler yüzlü Volkan Cindemir’in işletmeciliğini yaptığı Wellness Arena Plus Spor Merkezi Bulancak, Giresun, Piraziz, Ordu, Görele, Dereli’den gelen gençlerin ilgi odağı oldu.

Önce size genç girişimci aynı zamanda Bulancak Lisesi’nde okuttuğum Volkan Cindemir’den söz etmek istiyorum.

Volkan Cindemir Muğla Üniversitesi Antrenörlük Eğitimi Lisans, Sağlık Bilimleri Enstitüsü hareket Antrenman Bilimi Yüksek Lisans mezunu. 12 Sezon TFF’da futbol hakemliği yaptı. Bunun 8 yılı Klasmanda geçti. 7 yıldan bu yana Bulancak Fiskobirlik karşısında Wellness Arena Plus Spor Merkezini işletiyor. 2. kademe Wellness Eğitmeni Sertifika sahibi. Aynı zamanda profesyonel yaşam koçluğu ve öğrenci koçluğu sertifikasıyla Bulancak ve çevre ilçelere hizmet vermeye devam ediyor. Yarım sezonda 1926 Bulancakspor’u Bal Liginde teknik sorumlu olarak çalıştı. Böylece 1926 Bulancakspor tarihinde en genç teknik direktör ünvanını kazandı.

Bulancak Wellness Arena Plus Spor Merkezi işletmecisi Volkan Cindemir gazetemize yaptığı açıklamada, “Fitness’in anlamı; sağlık, sağlıklı yaşam, fit ve zinde olmadır. Sağlıklı yaşam demektir. Artan fiziksel çaba sırasında vücudun solunan oksijeni kas dokusuna dağıtma yeteneği olarak tanımlanır. Fitness, ülkemizde hızlıca ‘Bir spor dalıdır’ şeklinde cevaplanabilir. Sağlıklı ve fit bir yaşam sürmek demek olan fitness, birçok bileşen çerçevesinde vücuda yararlar sağlar. 600 Metrekare spor salonumuzda 3 eğitmenle birlikte çalışıyoruz. Zayıflama, sıkılaşma, kilo alma, sağlık problemlerine göre egzersiz programları hazırlanıyor. Temiz, hijyenik, güleryüz, samimiyet ve gerçek bir sonuç istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Artık ilçemiz başta olmak üzere Giresun, Piraziz, Görele, Dereli, Espiye, Ordu, Gülyalı’dan gelen gençlerimiz var. Bunun yanı sıra profesyonel ve amatör futbolcularımızda tercih ediyorlar. Bay ve bayan karışık çalışıyorlar. Haftanın 7 günü sabah 9.30 ile 22.30 arası açığız. Sizi Wellness Arena Plus Spor Merkezimize bekliyoruz” dedi.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.