Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

FUTBOLCU CUMHUR ALAN'IN İSMİ YAŞATILMALI

Tarih 21 Şubat 1997 acı haber ile Türkiye sarsıldı.Kırıkkale yakınlarından trafik kazası geçiren Erzincanspor'lu futbolculardan Vedat Çimen'le birlikte Bulancak insanının yakinen tanıdığı  benimde çocukluk arkadaşım olan Hasan Alan’ın kardeşi Cumhur Alan’ı rahmetle anıyoruz.Bu kazada yöneticilerden Cengiz Özkur’da vefat etmiş, 24 kişi yaralanmıştı. 20 yıl önce  yaşanan olayın  ardından Cumhur Alan dualarla anıldı.Saygıyla anıyoruz.20 yıldır  bu ilçe her yıl bu ismi üzüntü ve keder ile anıyor.Ne yazık ki Cumhur’u geri döndürebilecek bir imkanımız yok.Ona buradan verebileceğimiz en güzel hediye dualarımızdır.Bulancak’ta adları öne çıkan değerlerin isimleri yaşatılmalı.İşte bunlardan biri Cumhur Alan.Bu yapılmalı ki gelecekteki kuşaklar örnek alarak bugün isimlere değer verenleri değerlendirebilsin. Bulancak İlçe stadına Cumhur Alan’ın ismi  verilmeli.İsimleri yaşatalım.Yaşatalım ki gelecek vaat eden futbolcu gençler onu örnek alsın…
Ekleme Tarihi: 24 Şubat 2017 - Cuma
Erol KÜÇÜK

FUTBOLCU CUMHUR ALAN'IN İSMİ YAŞATILMALI

Tarih 21 Şubat 1997 acı haber ile Türkiye sarsıldı.
Kırıkkale yakınlarından trafik kazası geçiren Erzincanspor'lu futbolculardan Vedat Çimen'le birlikte Bulancak insanının yakinen tanıdığı  benimde çocukluk arkadaşım olan Hasan Alan’ın kardeşi Cumhur Alan’ı rahmetle anıyoruz.
Bu kazada yöneticilerden Cengiz Özkur’da vefat etmiş, 24 kişi yaralanmıştı.
20 yıl önce  yaşanan olayın  ardından Cumhur Alan dualarla anıldı.
Saygıyla anıyoruz.
20 yıldır  bu ilçe her yıl bu ismi üzüntü ve keder ile anıyor.
Ne yazık ki Cumhur’u geri döndürebilecek bir imkanımız yok.
Ona buradan verebileceğimiz en güzel hediye dualarımızdır.
Bulancak’ta adları öne çıkan değerlerin isimleri yaşatılmalı.
İşte bunlardan biri Cumhur Alan.
Bu yapılmalı ki gelecekteki kuşaklar örnek alarak bugün isimlere değer verenleri değerlendirebilsin. Bulancak İlçe stadına Cumhur Alan’ın ismi  verilmeli.
İsimleri yaşatalım.
Yaşatalım ki gelecek vaat eden futbolcu gençler onu örnek alsın…
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.