Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

EREN BÜLBÜL’ÜN HAYATI FİLM OLUYOR

Trabzon'un Maçka ilçesinde terör örgütü PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in hayatı, TRT tarafından çekimlerine başlanan sinema filmiyle ölümsüzleştirilecek. Bu yıl vizyona girecek filmin ilk tanıtımı, Eren Bülbül’ün doğum gününde TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren’in sosyal medya hesabından paylaşıldı. TRT, Eren Bülbül’le birlikte şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’e, “İyi ki varsınız” diyebilmek adına hayatlarını konu edinen sinema filminin çekimlerine başladı. ‘Kesişme: İyi ki Varsın Eren’ ismiyle beyaz perdeye taşınacak filmin duygulandıran ilk tanıtımını TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren, “Eren Bülbül’ün doğum günü bugün. Yaşasaydı 19 yaşında olacaktı. 15 yaşında şehit oldu. Eren Bülbül’ün hayatını anlattığımız sinema filmimizin çekimlerine başladık. Her an iyilikle anılacaksın. İyi ki varsın Eren” ifadeleriyle sosyal medya hesabından paylaştı. TRT ve gişe rekortmeni ‘Ayla’, ‘Müslüm’ ile ‘Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu’ gibi başarılı yapımlara imza atan Mustafa Uslu tarafından hazırlanan ‘Kesişme: İyi ki Varsın Eren’ sinema filminin yönetmenliğini Özer Feyzioğlu, müziklerini ise Fahir Atakoğlu yapıyor. PKK’lı teröristlerle kahraman Mehmetçik’in girdiği çatışmada hayattan kopan Eren Bülbül ve onu korumak için vücudunu siper ederek şehit düşen Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in hayatını konu edinen film önümüzdeki aylarda vizyona girecek. TRT Genel Müdürlük ve Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Eren, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; ”Eren Bülbül’ün doğum günü bugün. Yaşasaydı 19 yaşında olacaktı. 15 yaşında şehit oldu. Eren Bülbül’ün hayatını anlattığımız sinema filmimizin çekimlerine başladık. Her an iyilikle anılacaksın…”ifadelerine yer verdi.  
Ekleme Tarihi: 04 Ocak 2021 - Pazartesi
Erol KÜÇÜK

EREN BÜLBÜL’ÜN HAYATI FİLM OLUYOR

Trabzon'un Maçka ilçesinde terör örgütü PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in hayatı, TRT tarafından çekimlerine başlanan sinema filmiyle ölümsüzleştirilecek.

Bu yıl vizyona girecek filmin ilk tanıtımı, Eren Bülbül’ün doğum gününde TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren’in sosyal medya hesabından paylaşıldı.

TRT, Eren Bülbül’le birlikte şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’e, “İyi ki varsınız” diyebilmek adına hayatlarını konu edinen sinema filminin çekimlerine başladı.

‘Kesişme: İyi ki Varsın Eren’ ismiyle beyaz perdeye taşınacak filmin duygulandıran ilk tanıtımını TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren, “Eren Bülbül’ün doğum günü bugün. Yaşasaydı 19 yaşında olacaktı. 15 yaşında şehit oldu. Eren Bülbül’ün hayatını anlattığımız sinema filmimizin çekimlerine başladık. Her an iyilikle anılacaksın. İyi ki varsın Eren” ifadeleriyle sosyal medya hesabından paylaştı.

TRT ve gişe rekortmeni ‘Ayla’, ‘Müslüm’ ile ‘Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu’ gibi başarılı yapımlara imza atan Mustafa Uslu tarafından hazırlanan ‘Kesişme: İyi ki Varsın Eren’ sinema filminin yönetmenliğini Özer Feyzioğlu, müziklerini ise Fahir Atakoğlu yapıyor.

PKK’lı teröristlerle kahraman Mehmetçik’in girdiği çatışmada hayattan kopan Eren Bülbül ve onu korumak için vücudunu siper ederek şehit düşen Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in hayatını konu edinen film önümüzdeki aylarda vizyona girecek.
TRT Genel Müdürlük ve Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Eren, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; ”Eren Bülbül’ün doğum günü bugün. Yaşasaydı 19 yaşında olacaktı. 15 yaşında şehit oldu. Eren Bülbül’ün hayatını anlattığımız sinema filmimizin çekimlerine başladık. Her an iyilikle anılacaksın…”ifadelerine yer verdi.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.