Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

EFSANE LİSENİN EFSANE ÖĞRETMENLERİNİN BULUŞMASI

Geçtiğimiz Cumartesi gecesi  Öğretmen Sema Altınköse’nin  Doğa Piknik’te oğlunun sünnet düğününde efsane okulumuz  Bulancak Lisemizin Efsane öğretmenleri bizler  bir araya gelerek geçmişi yad ettik.Bu gecede büyük bir coşku yaşandı. Bu vesileyle, yeniden hasret giderme fırsatı bulduk.Meslektaşlarımızla   heyecan dolu, özlem dolu bir buluşmanın tadını çıkardık. Unutulmaz anılarımızı  tazeledik.Nostalji yaşadık ve çok duygulandık.Bu buluşmadan dolayı, bayram sevinci yaşayan çocuklar gibiydik. Sohbetler şölene dönüştü. Böyle güzide bir lisede geçmiş yıllarda öğretmenlik yapmamız  bizlere  gurur veriyordu. Çok sevinçli ve mutlu olduklarımız  yüzlerimizden  okunuyordu. Bu arada sünnet düğününde gelecek yıl davetiyeye konulmak üzere toplu hatıra fotoğrafı çektirildi. Geçmiş günleri yad ettik. ve unutamadıklarım anılarımızı paylaşarak mutluluklarımızı ifade ettik.Geçmişten  bahsedilirken, gelecek yıllarda da  daha geniş katılımlarla buluşma temennileri dile getirildi.Güzel anıların geçtiği gecemizde  yıllanmış arkadaşlar  hepsi berrak su gibiydi.Yıllar sonra karşılaşan  öğretmen arkadaşlardan  yıllar bedenlerimizi biraz  yıpratmış olsa da  özlemlerden hiçbir şey silinmemişti. Heyecanlı gülücükler sanki  okuldaki çalıştığımız yıllardaki gibi  gözlerin içine bakmalar hep aynı içtenlik  ve güzellikteydi. Bizler  her zaman vefalı, sıcak kanlı, samimi ve candan doslarız.Bizlerin  muhabbetine ve sohbetlerine doyulmaz. Birbirimizi unutmayalım. Birbirimizle daima tanışma, kaynaşma, paylaşma, kenetlenme ve dayanışma içinde olmalıyız.Özlemler bitmeyen anılar çeşitli paylaşımlar  dilekler gecemizin paylaşımını hızla tüketmişti.Gönüllerdeki  sevgi ışığının hiç sönmemeyişi unutulmamanın  keyfi içinde  o güzel anıların  keyfi tadı damağında kaldı.  Bulancak lisesi öğretmenleri  gecemiz yine buluşacağız  heyecan sözleriyle heyecan ve duygu içinde geçerek  bizlerde çok büyük izlenim bırakacak ümidiyle   ve gelecekte  buluşmamız umuduyla son buldu. Sünnet düğünü bizi bir araya getirdi. Kimler yoktu ki Mustafa Kasap, Erol Küçük, Ömer Faruk Saygılı, Yılmaz Karabaş, Metin Durdu, Zeynep Köse, İlknur Özoğlu, Turgay Temizel, Ünal Çakır, Servet Usul, Ahmet Murat Yücel, Erhan Öztürk, Sema Altunköse, Hasan Şahin,Tayland Özgür Karakaya, Mehmet Balcıoğlu, Süleyman Çelebioğlu, Çağdaş Dervişoğlu, Berkant Özdemir, Faruk Öztürk, Engin Cebeci,Erdal Bulut, İsmail Güçtaş, Faruk Öztürk, Köksal Yavuz, Bayram Köksal nice buluşmalara…
Ekleme Tarihi: 24 Ekim 2016 - Pazartesi
Erol KÜÇÜK

EFSANE LİSENİN EFSANE ÖĞRETMENLERİNİN BULUŞMASI

Geçtiğimiz Cumartesi gecesi  Öğretmen Sema Altınköse’nin  Doğa Piknik’te oğlunun sünnet düğününde efsane okulumuz  Bulancak Lisemizin Efsane öğretmenleri bizler  bir araya gelerek geçmişi yad ettik.
Bu gecede büyük bir coşku yaşandı. Bu vesileyle, yeniden hasret giderme fırsatı bulduk.
Meslektaşlarımızla   heyecan dolu, özlem dolu bir buluşmanın tadını çıkardık. Unutulmaz anılarımızı  tazeledik.Nostalji yaşadık ve çok duygulandık.
Bu buluşmadan dolayı, bayram sevinci yaşayan çocuklar gibiydik. Sohbetler şölene dönüştü. Böyle güzide bir lisede geçmiş yıllarda öğretmenlik yapmamız  bizlere  gurur veriyordu. Çok sevinçli ve mutlu olduklarımız  yüzlerimizden  okunuyordu. Bu arada sünnet düğününde gelecek yıl davetiyeye konulmak üzere toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.
 Geçmiş günleri yad ettik. ve unutamadıklarım anılarımızı paylaşarak mutluluklarımızı ifade ettik.
Geçmişten  bahsedilirken, gelecek yıllarda da  daha geniş katılımlarla buluşma temennileri dile getirildi.Güzel anıların geçtiği gecemizde  yıllanmış arkadaşlar  hepsi berrak su gibiydi.Yıllar sonra karşılaşan  öğretmen arkadaşlardan  yıllar bedenlerimizi biraz  yıpratmış olsa da  özlemlerden hiçbir şey silinmemişti. Heyecanlı gülücükler sanki  okuldaki çalıştığımız yıllardaki gibi  gözlerin içine bakmalar hep aynı içtenlik  ve güzellikteydi.
 Bizler  her zaman vefalı, sıcak kanlı, samimi ve candan doslarız.Bizlerin  muhabbetine ve sohbetlerine doyulmaz. Birbirimizi unutmayalım. Birbirimizle daima tanışma, kaynaşma, paylaşma, kenetlenme ve dayanışma içinde olmalıyız.Özlemler bitmeyen anılar çeşitli paylaşımlar  dilekler gecemizin paylaşımını hızla tüketmişti.Gönüllerdeki  sevgi ışığının hiç sönmemeyişi unutulmamanın  keyfi içinde  o güzel anıların  keyfi tadı damağında kaldı.  Bulancak lisesi öğretmenleri  gecemiz yine buluşacağız  heyecan sözleriyle heyecan ve duygu içinde geçerek  bizlerde çok büyük izlenim bırakacak ümidiyle   ve gelecekte  buluşmamız umuduyla son buldu. Sünnet düğünü bizi bir araya getirdi. Kimler yoktu ki Mustafa Kasap, Erol Küçük, Ömer Faruk Saygılı, Yılmaz Karabaş, Metin Durdu, Zeynep Köse, İlknur Özoğlu, Turgay Temizel, Ünal Çakır, Servet Usul, Ahmet Murat Yücel, Erhan Öztürk, Sema Altunköse, Hasan Şahin,Tayland Özgür Karakaya, Mehmet Balcıoğlu, Süleyman Çelebioğlu, Çağdaş Dervişoğlu, Berkant Özdemir, Faruk Öztürk, Engin Cebeci,Erdal Bulut, İsmail Güçtaş, Faruk Öztürk, Köksal Yavuz, Bayram Köksal nice buluşmalara…
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.