Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

DÜĞÜNÜMÜZ VAR DOSTLAR

Hayatta en değerli varlıklardan biri evlattır. Evin neşesidir onlar. Evde mutluluğun devamlılığını sağlarlar. Bundan 26 yıl önce baba olduğumda bunu daha iyi anlamıştım. Allah’a şükür iki evlat sahibi oldum. Her ikisi de ayrı bir güzel. Nilsu ilk göz ağrım. 23 Ekim Cumartesi günü Bulancak öğretmenevinde düğünümüz var dostlar. Tatlı bir telaştır düğün. Bu telaş esnasında bazen en yakın dostlarımızı yakınlarımızı unutur, ihmal edebiliriz. Bende ihmal etmiş olabilirim. Buradan tüm sevenlerimizi bir kez daha düğünümüze davet ediyoruz. Nilsu kızımız ilk göz ağrım. Yuvadan uçuyor artık. Ama babanın gözünde halen küçücük bir kız çocuğu. Zaman su gibi akıp gitti o küçücük kız artık anne, baba ve kardeşine elveda diyor. Ne güzel bir duygu kız babası olmak. Anlatılmaz yaşanır. Kadının ne kadar narin, ne kadar değerli, ne kadar özel bir varlık olduğunu daha iyi anlıyorsun. Bende zamanında eşimi istemeye gittiğimde onun babası da aynı duyguları hissetti belki de. Hayatta sadece yolcuyuz. Bir kapıdan giriyoruz, tiyatro misali rolümüzü oynuyoruz. Perde kapanıyor ve biz diğer kapıdan çekip gidiyoruz bir daha geri dönmemek üzere. Bir varmış, bir yokmuş misali zamanla bu dünyada unutulup gidiyoruz. Ama dünya dönmeye, hayat akmaya devam ediyor... Biz baba ve anne olarak çocuklarımıza karşı en kutsal görevimiz onlara aile olmayı öğretmek. Çocuklar candır, ama bir baba kız için candan ötedir. Bir baba ister ki canparesi kızı ömür boyu mutlu olsun, zarar görmesin bu yalan dünya’da. Kızımı uğurlamanın mutluluğunu gururla ve hüzünle karmaşık halini yaşayacağım cumartesi gecesi. Orada sürekli takip ettiğim göz göze geleceğim kızım olacak. Kızımdan zor olacak ayrılmak. Artık kızımın odası boş, evde bıraktığı birkaç öteberiden başka, Ne de çabuk geçti yıllar. Hangi ara büyüdün evleniyorsun sen. Aslında ben seni değil sen beni büyüttün güzel kızım. Bir damla gözyaşınla hüzünleniyor, bir gülüşünle uçuyordum prensesim. Dilerim hayat sana daima güzel sürprizler hazırlasın. Ömür boyu mutlu kalın. Allah karşına hep iyi insanlar çıkarsın. Sağlık ve neşe sizinle olsun. Allah sizi tüm kötülüklerden korusun. Güle, güle git kızım yolun açık olsun...
Ekleme Tarihi: 20 Ekim 2021 - Çarşamba
Erol KÜÇÜK

DÜĞÜNÜMÜZ VAR DOSTLAR

Hayatta en değerli varlıklardan biri evlattır. Evin neşesidir onlar. Evde mutluluğun devamlılığını sağlarlar. Bundan 26 yıl önce baba olduğumda bunu daha iyi anlamıştım. Allah’a şükür iki evlat sahibi oldum. Her ikisi de ayrı bir güzel.

Nilsu ilk göz ağrım. 23 Ekim Cumartesi günü Bulancak öğretmenevinde düğünümüz var dostlar. Tatlı bir telaştır düğün. Bu telaş esnasında bazen en yakın dostlarımızı yakınlarımızı unutur, ihmal edebiliriz. Bende ihmal etmiş olabilirim. Buradan tüm sevenlerimizi bir kez daha düğünümüze davet ediyoruz.

Nilsu kızımız ilk göz ağrım. Yuvadan uçuyor artık. Ama babanın gözünde halen küçücük bir kız çocuğu.

Zaman su gibi akıp gitti o küçücük kız artık anne, baba ve kardeşine elveda diyor.

Ne güzel bir duygu kız babası olmak. Anlatılmaz yaşanır. Kadının ne kadar narin, ne kadar değerli, ne kadar özel bir varlık olduğunu daha iyi anlıyorsun.

Bende zamanında eşimi istemeye gittiğimde onun babası da aynı duyguları hissetti belki de.

Hayatta sadece yolcuyuz. Bir kapıdan giriyoruz, tiyatro misali rolümüzü oynuyoruz. Perde kapanıyor ve biz diğer kapıdan çekip gidiyoruz bir daha geri dönmemek üzere. Bir varmış, bir yokmuş misali zamanla bu dünyada unutulup gidiyoruz. Ama dünya dönmeye, hayat akmaya devam ediyor...

Biz baba ve anne olarak çocuklarımıza karşı en kutsal görevimiz onlara aile olmayı öğretmek. Çocuklar candır, ama bir baba kız için candan ötedir. Bir baba ister ki canparesi kızı ömür boyu mutlu olsun, zarar görmesin bu yalan dünya’da.

Kızımı uğurlamanın mutluluğunu gururla ve hüzünle karmaşık halini yaşayacağım cumartesi gecesi. Orada sürekli takip ettiğim göz göze geleceğim kızım olacak. Kızımdan zor olacak ayrılmak.

Artık kızımın odası boş, evde bıraktığı birkaç öteberiden başka,

Ne de çabuk geçti yıllar. Hangi ara büyüdün evleniyorsun sen. Aslında ben seni değil sen beni büyüttün güzel kızım. Bir damla gözyaşınla hüzünleniyor, bir gülüşünle uçuyordum prensesim. Dilerim hayat sana daima güzel sürprizler hazırlasın. Ömür boyu mutlu kalın. Allah karşına hep iyi insanlar çıkarsın. Sağlık ve neşe sizinle olsun. Allah sizi tüm kötülüklerden korusun. Güle, güle git kızım yolun açık olsun...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.