Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

DEPLASMAN FATİHİ 1926 BULANCAKSPOR

1926 Bulancakspor bu sezon oynadığı 4 maçın 2’sini deplasmanda 2’sini ise kendi sahasında oynadı.Kendi sahasında oynadığı  Arhavispor ve Görelespor maçlarını kaybederken deplasmanda oynadığı Çayelispor ve Erzurum Yakutiyespor maçlarından galibiyet almayı başardı.  2'de 2 yapmak parolasıyla çıktığı ligin en zor deplasmanından yine 3 puan almasını bildi. Bu Sezon kendi sahasında oynadığı 2 maçta yenilen 1926 Bulancakspor deplasmanlarda galibiyet alarak deplasman fatihi oldu.  Yani zorlu bir maç Erzurum’da Yakutiye’de Kırmızı-beyazlıları bekliyordu. Yakutiyespor futbolcular da maçın zorluk derecesinin farkına varmışlar ki maça son derece iyi başladılar. Bu sezon ilk deplasmanda olduğu gibi önde basarak, Yakudiyesporlu futbolcuları hataya zorladılar. Ve istedikleri golleri bularak maçı 1-2 kazanmasını bildiler. 1-2 öne geçtikten sonra skora oynayan 1926 Bulancakspor zaman zaman zorlansa da 3 puanı alarak hedefine ulaşmayı bildi ve ligin 5.inci maçı olan sahasında oynayacakları Araklı 1961 takımı maçını beklemeye başladılar. .
Ekleme Tarihi: 15 Ekim 2018 - Pazartesi
Erol KÜÇÜK

DEPLASMAN FATİHİ 1926 BULANCAKSPOR

1926 Bulancakspor bu sezon oynadığı 4 maçın 2’sini deplasmanda 2’sini ise kendi sahasında oynadı.Kendi sahasında oynadığı  Arhavispor ve Görelespor maçlarını kaybederken deplasmanda oynadığı Çayelispor ve Erzurum Yakutiyespor maçlarından galibiyet almayı başardı.

 2'de 2 yapmak parolasıyla çıktığı ligin en zor deplasmanından yine 3 puan almasını bildi. Bu Sezon kendi sahasında oynadığı 2 maçta yenilen 1926 Bulancakspor deplasmanlarda galibiyet alarak deplasman fatihi oldu. 
Yani zorlu bir maç Erzurum’da Yakutiye’de Kırmızı-beyazlıları bekliyordu. Yakutiyespor futbolcular da maçın zorluk derecesinin farkına varmışlar ki maça son derece iyi başladılar.
Bu sezon ilk deplasmanda olduğu gibi önde basarak, Yakudiyesporlu futbolcuları hataya zorladılar.
Ve istedikleri golleri bularak maçı 1-2 kazanmasını bildiler.
1-2 öne geçtikten sonra skora oynayan 1926 Bulancakspor zaman zaman zorlansa da 3 puanı alarak hedefine ulaşmayı bildi ve ligin 5.inci maçı olan sahasında oynayacakları Araklı 1961 takımı maçını beklemeye başladılar.

.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.