Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

DEĞER YARGILARIMIZ

Her geçen gün ortak değerlerimizden uzaklaşıyoruz.Birbirimizi sevmiyoruz.Daha da kötüsü günümüz insanı birbirine güvenmiyor,inanmıyor, kefil olmuyor... Eskiden böylemiydi?İçten dostluklar nerde kaldı...Bir ekmeğin yarısını paylaştığımız dostlar nerde kaldı. Eski dostluklar geri gelecek mi? Birinin başarılı olması diğerini başarısızlığa mahkum etmemeli. Artık cenazelerde bile dostlar alışverişte görsün misali resimler çekerek videolar oluşturarak fesbuktan  canlı yayın yapılıyor. Bu vefat eden insana vefasızlık değil de nedir Allah'a aşkına?Bizde bunları fesbukta beğeniyoruz. Nereye gidiyoruz Allaha aşkına? Yani bugün geldiğimiz noktanın arkasında yatan sosyolojik nedenlerin kökeninde öncelikle birbirimize yabancılaşma var. Ülke geneline baktığımızda yetişmiş insan gucumuzden ne kadar haberdarız,onlara ne kadar değer veriyoruz. Toplum olarak nereye gidiyoruz? Nedense konuşan,soran,sorgulayan,hayal kuran,kabına sığmayan insanları istemeyiz.Olanları da hayata küstururuz. Çünkü ilerde bize ya rakip olabilirler ya da diğerlerinin kafasını karıştırırlar.Bu yüzden sorgusuz,sualsiz ne istersek yerine getiren insanlarla yola devam eder,onları çoğaltmaya çalışırız. Başımız ağrıdığında bize ilaç olacak kaç kişi var ya da öylesi bir durumda kaç kişiye koşabiliriz... Her geçen gün toplumdan uzaklaşıyoruz...Değer yargılarınız bitti bitiyor.
Ekleme Tarihi: 13 Ağustos 2020 - Perşembe
Erol KÜÇÜK

DEĞER YARGILARIMIZ

Her geçen gün ortak değerlerimizden uzaklaşıyoruz.Birbirimizi sevmiyoruz.Daha da kötüsü günümüz insanı birbirine güvenmiyor,inanmıyor, kefil olmuyor...
Eskiden böylemiydi?İçten dostluklar nerde kaldı...Bir ekmeğin yarısını paylaştığımız dostlar nerde kaldı.
Eski dostluklar geri gelecek mi?
Birinin başarılı olması diğerini başarısızlığa mahkum etmemeli.
Artık cenazelerde bile dostlar alışverişte görsün misali resimler çekerek videolar oluşturarak fesbuktan  canlı yayın yapılıyor. Bu vefat eden insana vefasızlık değil de nedir Allah'a aşkına?Bizde bunları fesbukta beğeniyoruz.
Nereye gidiyoruz Allaha aşkına?
Yani bugün geldiğimiz noktanın arkasında yatan sosyolojik nedenlerin kökeninde öncelikle birbirimize yabancılaşma var.
Ülke geneline baktığımızda yetişmiş insan gucumuzden ne kadar haberdarız,onlara ne kadar değer veriyoruz.
Toplum olarak nereye gidiyoruz?
Nedense konuşan,soran,sorgulayan,hayal kuran,kabına sığmayan insanları istemeyiz.Olanları da hayata küstururuz.
Çünkü ilerde bize ya rakip olabilirler ya da diğerlerinin kafasını karıştırırlar.Bu yüzden sorgusuz,sualsiz ne istersek yerine getiren insanlarla yola devam eder,onları çoğaltmaya çalışırız.
Başımız ağrıdığında bize ilaç olacak kaç kişi var ya da öylesi bir durumda kaç kişiye koşabiliriz...
Her geçen gün toplumdan uzaklaşıyoruz...Değer yargılarınız bitti bitiyor.
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.