Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

ÇOCUKLUĞUMUZ'UN AKTÖRÜ HALİT AKÇATEPE

Güzel insanlar bir bir çekip gidiyor…İşte bunlardan biri çocukluğumuzun aktörü Halit Akçatepe Hababam Sınıfı’nın Güdük Necmi’si, Şaban’ın süt kardeşi, Mavi Boncuk’un Mıstık’ı ve Yeşilçam’da gönüllere taht kuran yüzlerce rolüyle Halit Akçatepe…Güzel, tüm güzel insanlar gibi Halit Akçatepe’de geçtiğimiz hafta  bu dünyadan göçüp gitti. 79 Yaşında hayata gözlerini yuman usta sanatçı, yüzümüzde bıraktığı tebessümlerle anılacak. İlk filmini 5 yaşındayken çekti unutulmaz oyuncu Halit Akçatepe…'Tatlı Dillim' filmi ile Yeşilçam’ın kapılarını araladı. Çocukluğumuzun yürek burkan Ertem Eğilmez filmi 'Canım Kardeşim'de, unutulmaz bir drama imza attı.'Hababam Sınıfı' da Şaban’a çektirdikleriyle az mı güldürdü bizleri Güdük Necmi… 'Gülen Gözler'de ustanın kızına olan aşkıyla denizlere atlayan Dursun da oldu…'Süt Kardeşler'de Şaban’ın aklını karıştıran 'Emir Erim Ramazan'da…Çocuk aklımızla hangimiz onu gerçekten kekeme sanmadık ki?İşte nice geride bıraktığı nice güzel anıyla dostlarının yanına göçtü şimdi Halit Akçatepe…Çocukluğumuzun simaları birer birer yıldızlara karışırken ne diyelim ki…Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun… Kalanlarına Allah sabırlar versin.
Ekleme Tarihi: 04 Nisan 2017 - Salı
Erol KÜÇÜK

ÇOCUKLUĞUMUZ'UN AKTÖRÜ HALİT AKÇATEPE

Güzel insanlar bir bir çekip gidiyor…İşte bunlardan biri çocukluğumuzun aktörü Halit Akçatepe Hababam Sınıfı’nın Güdük Necmi’si, Şaban’ın süt kardeşi, Mavi Boncuk’un Mıstık’ı ve Yeşilçam’da gönüllere taht kuran yüzlerce rolüyle Halit Akçatepe…
Güzel, tüm güzel insanlar gibi Halit Akçatepe’de geçtiğimiz hafta  bu dünyadan göçüp gitti.
 79 Yaşında hayata gözlerini yuman usta sanatçı, yüzümüzde bıraktığı tebessümlerle anılacak.
İlk filmini 5 yaşındayken çekti unutulmaz oyuncu Halit Akçatepe…
'Tatlı Dillim' filmi ile Yeşilçam’ın kapılarını araladı. Çocukluğumuzun yürek burkan Ertem Eğilmez filmi 'Canım Kardeşim'de, unutulmaz bir drama imza attı.
'Hababam Sınıfı' da Şaban’a çektirdikleriyle az mı güldürdü bizleri Güdük Necmi…
'Gülen Gözler'de ustanın kızına olan aşkıyla denizlere atlayan Dursun da oldu…
'Süt Kardeşler'de Şaban’ın aklını karıştıran 'Emir Erim Ramazan'da…
Çocuk aklımızla hangimiz onu gerçekten kekeme sanmadık ki?
İşte nice geride bıraktığı nice güzel anıyla dostlarının yanına göçtü şimdi Halit Akçatepe…
Çocukluğumuzun simaları birer birer yıldızlara karışırken ne diyelim ki…
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun… Kalanlarına Allah sabırlar versin.
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.