Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

ÇOCUKLUĞUMUN AKTÖRLERİ BİR BİR GÖÇ EDİYOR

Çocukluğumuz aktörleri bir bir göç ediyor. Kimler gitmedi ki…? Yılmaz Güney, Yılmaz Duru, Müşfik Kenter, Ekrem Bora, Mesut Engin, Ünsal Emre, Hulusi Kentmen, Ayhan Işık, Sadri Alışık, Kemal Sunal, Adile Naşit, Erol Taş, İhsan Yüce, Yıldırım Gencer, Aliye Rona, Kadir Savun, Kazım Kartal, Öztürk Serengil, Belgin Doruk, Hayati Hamzaoğlu, Reha Yurdagül, Turgut Özatay, Atilla Ergün, Münir Özkul, Kemal İnci, Yalçın Gülhan, Eşref Kolçak, Aytaç Arman, Kuzey Varkın, Fikret Hakan, Hakan Balamir, Bülent Kayabaş. Bunlar hatırlayabildiklerim. Daha bunlardan çok hatırlayamadıklarım var. Allah rahmet eylesin. Geçtiğimiz hafta’ da kalp krizi sonucu vefat eden çocukluğumun aktörü Süleyman Turan eklendi. Güle güle Süleyman Turan Çocukluğumun aktörü geçtiğimiz hafta evinde kalp krizi geçirip vefat etti. Yıkılmaz güçlü bir karakterdi benim için kendisi. Türk sinemasının efsanevi aktörü Süleyman Turan sinemaya ‘Güllü’’ filmiyle merhaba demişti. Hayatına bakar mısınız, neler neler sığdırmış. Geçen hafta ardından yazılan mesajlara baktım da herkesin kalbine girmeyi başarmış… Yüzlerce taziye mesajı yayınlandı. Çocukluğumun ünlüleri tek tek gidince geçmişe ait tüm izler kayboluyor gibi geliyor bana. Biraz da yalnız kalıyorum diye korkuyorum. Eskiye ait tanıdık yüzler gidiyor, yeniler geliyor. Oysa ben o eski yüzleri görmek istiyorum. Allah öyle uygun görmüş, o. Dualarım Süleyman Turan ve tüm hayatını kaybetmişlerle… Mekânın cennet olsun.   .
Ekleme Tarihi: 26 Eylül 2019 - Perşembe
Erol KÜÇÜK

ÇOCUKLUĞUMUN AKTÖRLERİ BİR BİR GÖÇ EDİYOR

Çocukluğumuz aktörleri bir bir göç ediyor. Kimler gitmedi ki…? Yılmaz Güney, Yılmaz Duru, Müşfik Kenter, Ekrem Bora, Mesut Engin, Ünsal Emre, Hulusi Kentmen, Ayhan Işık, Sadri Alışık, Kemal Sunal, Adile Naşit, Erol Taş, İhsan Yüce, Yıldırım Gencer, Aliye Rona, Kadir Savun, Kazım Kartal, Öztürk Serengil, Belgin Doruk, Hayati Hamzaoğlu, Reha Yurdagül, Turgut Özatay, Atilla Ergün, Münir Özkul, Kemal İnci, Yalçın Gülhan, Eşref Kolçak, Aytaç Arman, Kuzey Varkın, Fikret Hakan, Hakan Balamir, Bülent Kayabaş. Bunlar hatırlayabildiklerim. Daha bunlardan çok hatırlayamadıklarım var. Allah rahmet eylesin. Geçtiğimiz hafta’ da kalp krizi sonucu vefat eden çocukluğumun aktörü Süleyman Turan eklendi. Güle güle Süleyman Turan Çocukluğumun aktörü geçtiğimiz hafta evinde kalp krizi geçirip vefat etti. Yıkılmaz güçlü bir karakterdi benim için kendisi. Türk sinemasının efsanevi aktörü Süleyman Turan sinemaya ‘Güllü’’ filmiyle merhaba demişti. Hayatına bakar mısınız, neler neler sığdırmış. Geçen hafta ardından yazılan mesajlara baktım da herkesin kalbine girmeyi başarmış… Yüzlerce taziye mesajı yayınlandı. Çocukluğumun ünlüleri tek tek gidince geçmişe ait tüm izler kayboluyor gibi geliyor bana. Biraz da yalnız kalıyorum diye korkuyorum. Eskiye ait tanıdık yüzler gidiyor, yeniler geliyor. Oysa ben o eski yüzleri görmek istiyorum. Allah öyle uygun görmüş, o.

Dualarım Süleyman Turan ve tüm hayatını kaybetmişlerle… Mekânın cennet olsun.

 

.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.