Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

ÇOCUKLARIMIZ ÖLMESİN, YETER ARTIK

Leyla Aydemir ve Eylül Yağlıkara’nın ölüm haberi tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Yanan yürekler, solan bedenler, adaletini sorgulamaya gücümüzün yetmediği bu hayatta bu cani insanların toplumda yeri olmamalı. Daha kaç can kurban vereceğiz? Kaç kere öleceğiz? Leylalar ve Eylüller, tüm çocuklar bu ahlar kalmaz, kalmamalı yerde… Savunmasız her canlıyı yok sayanlar, yok olmaya mahkûmsunuz. Yine ülke olarak canımız yandı. Ailelere sabır diliyorum. Ve adaletin yerini bulacağına inanıyorum. Sapıklık ve istismar sadece bizim ülkemizin sorunu değil tabii ki. Dünyanın her köşesinde yaşanıyor, ancak son günlerde tüm Türkiye arka arkaya yaşanan çocuk ölümlerinden ötürü bitmiş durumda… Vicdanı ve merhameti olan herkes muhtemelen benimle aynı düşüncededir. Yüreğimiz, her gün yenisi gelen çocuk ölüm haberleriyle kanıyor. Lütfen yasalarımızı çocuk istismarına karşı güçlendirelim. Geleceğimiz çocuklarımız. Çaresizce bu üzücü olayları izlerken, inanın insanlığımdan utanır oldum.  Bu konularla alakalı mecliste yapılacak tüm çalışmalarda sonuna kadar bir öğretmen, bir baba ve güzel ülkemizin bir vatandaşı olarak yanınızdayım. Biz Türkiye’de kocaman bir aileyiz ve bunların üstesinden gelmesini de biliriz. Eylüller, Leylalar ölmesin artık. Ağırlaştırılmış cezalarla bunun önüne geçilsin. Ülkemizde çocuklar kaçırılmasın, cinsel tacize uğramasın, öldürülmesin. Bu meleklerimizin ölümüne neden olan caniler, canavarlar bunun hesabını versin. Çocuklarımız ölmesin yeter artık….
Ekleme Tarihi: 06 Temmuz 2018 - Cuma
Erol KÜÇÜK

ÇOCUKLARIMIZ ÖLMESİN, YETER ARTIK

Leyla Aydemir ve Eylül Yağlıkara’nın ölüm haberi tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Yanan yürekler, solan bedenler, adaletini sorgulamaya gücümüzün yetmediği bu hayatta bu cani insanların toplumda yeri olmamalı. Daha kaç can kurban vereceğiz? Kaç kere öleceğiz? Leylalar ve Eylüller, tüm çocuklar bu ahlar kalmaz, kalmamalı yerde…

Savunmasız her canlıyı yok sayanlar, yok olmaya mahkûmsunuz.

Yine ülke olarak canımız yandı. Ailelere sabır diliyorum. Ve adaletin yerini bulacağına inanıyorum. Sapıklık ve istismar sadece bizim ülkemizin sorunu değil tabii ki. Dünyanın her köşesinde yaşanıyor, ancak son günlerde tüm Türkiye arka arkaya yaşanan çocuk ölümlerinden ötürü bitmiş durumda…

Vicdanı ve merhameti olan herkes muhtemelen benimle aynı düşüncededir. Yüreğimiz, her gün yenisi gelen çocuk ölüm haberleriyle kanıyor. Lütfen yasalarımızı çocuk istismarına karşı güçlendirelim.

Geleceğimiz çocuklarımız. Çaresizce bu üzücü olayları izlerken, inanın insanlığımdan utanır oldum.

 Bu konularla alakalı mecliste yapılacak tüm çalışmalarda sonuna kadar bir öğretmen, bir baba ve güzel ülkemizin bir vatandaşı olarak yanınızdayım. Biz Türkiye’de kocaman bir aileyiz ve bunların üstesinden gelmesini de biliriz.

Eylüller, Leylalar ölmesin artık. Ağırlaştırılmış cezalarla bunun önüne geçilsin. Ülkemizde çocuklar kaçırılmasın, cinsel tacize uğramasın, öldürülmesin. Bu meleklerimizin ölümüne neden olan caniler, canavarlar bunun hesabını versin. Çocuklarımız ölmesin yeter artık….

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.