Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

ÇOCUKLAR ÖLDÜRÜLMESİN

‘Çalıyorum kapınızı; teyze, amca, bir imza ver. Çocuklar öldürülmesin şekerde yiyebilsinler’ Evet ünlü şair Nazım Hikmet’in dediği gibi çocuklar öldürülmesin. Günahsız canlara kıyılmasın... Her ölüm erkendir ama çocuk ölümü gerçekten çok erkendir. Çocuklar yaşasın ki büyüdüklerinde daha güzel bir dünyanın inşasına katkı sağlasınlar. İşte en son geçtiğimiz hafta Bulancak İcilli Köyünde tüm Türkiye’nin gündemine oturan İkranur Tirsi’nin ölümü. Sağduyulu herkesi yasa boğdu. Aile perişan oldu. İkranur’u koruyamadık. İkranur 7 yaşında bir kız çocuğu. Evinin kapısından kayboldu ya da kaçırıldı. Sonra dere kenarında cansız bedeni bulundu. Umarız katili en kısa zamanda bulunur ve gereken en ağır cezaya çarptırılır. Eşine az rastlanacak türden bir vahşet. Buradan tüm partililerin seçilmiş milletvekillerine sesleniyorum. Halkın size verdiği desteği sizde halka verin. Biz sizi bunun için seçmedik. M.Kemal Atatürk’ün dediği gibi; “Vatanı korumak çocukları korumakla başlar” Sizlerden canımızdan daha değerli tuttuğumuz evlatlarımızı korumak için el birliğiyle bir sonuca varmanızı ve toplumun yüz karasından bizleri arındırmanızı bekliyoruz. Bizler için çocuklar özeldir. İkranur kızımıza Allah’tan rahmet dilerken, onun canına kıyanların en kısa sürede yakalanması için dua ediyoruz. Çocuklarımız ölmesin... Öldürülmesin... Bedenlerine kötü eller dokunmasın. Onlar bizim geleceğimiz, yarınımız vatan bekçimiz. Hepimiz kimler için uğraşıyoruz. Evlatlarımız değil mi? İkranur’un ölümü gibi çocuk ölümleri anaların, babaların yürek burkan feryatları içimizi yakıyor. Ne oluyor bizlere ne yapıyoruz, Hiç mi Allah korkunuz yok. Yeter artık ölmesin çocuklarımız. Ölmesin güzel yarınlarımız. Siz hiç ölmeyin masum çocuklar.                           
Ekleme Tarihi: 06 Temmuz 2020 - Pazartesi
Erol KÜÇÜK

ÇOCUKLAR ÖLDÜRÜLMESİN

‘Çalıyorum kapınızı; teyze, amca, bir imza ver.

Çocuklar öldürülmesin şekerde yiyebilsinler’

Evet ünlü şair Nazım Hikmet’in dediği gibi çocuklar öldürülmesin. Günahsız canlara kıyılmasın...

Her ölüm erkendir ama çocuk ölümü gerçekten çok erkendir. Çocuklar yaşasın ki büyüdüklerinde daha güzel bir dünyanın inşasına katkı sağlasınlar.

İşte en son geçtiğimiz hafta Bulancak İcilli Köyünde tüm Türkiye’nin gündemine oturan İkranur Tirsi’nin ölümü. Sağduyulu herkesi yasa boğdu.

Aile perişan oldu. İkranur’u koruyamadık. İkranur 7 yaşında bir kız çocuğu.

Evinin kapısından kayboldu ya da kaçırıldı. Sonra dere kenarında cansız bedeni bulundu. Umarız katili en kısa zamanda bulunur ve gereken en ağır cezaya çarptırılır. Eşine az rastlanacak türden bir vahşet.

Buradan tüm partililerin seçilmiş milletvekillerine sesleniyorum. Halkın size verdiği desteği sizde halka verin. Biz sizi bunun için seçmedik. M.Kemal Atatürk’ün dediği gibi; “Vatanı korumak çocukları korumakla başlar”

Sizlerden canımızdan daha değerli tuttuğumuz evlatlarımızı korumak için el birliğiyle bir sonuca varmanızı ve toplumun yüz karasından bizleri arındırmanızı bekliyoruz. Bizler için çocuklar özeldir.

İkranur kızımıza Allah’tan rahmet dilerken, onun canına kıyanların en kısa sürede yakalanması için dua ediyoruz. Çocuklarımız ölmesin... Öldürülmesin... Bedenlerine kötü eller dokunmasın. Onlar bizim geleceğimiz, yarınımız vatan bekçimiz. Hepimiz kimler için uğraşıyoruz. Evlatlarımız değil mi? İkranur’un ölümü gibi çocuk ölümleri anaların, babaların yürek burkan feryatları içimizi yakıyor. Ne oluyor bizlere ne yapıyoruz,

Hiç mi Allah korkunuz yok. Yeter artık ölmesin çocuklarımız. Ölmesin güzel yarınlarımız. Siz hiç ölmeyin masum çocuklar.                           

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.