Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

BULANCAK’TA HERKESİN TAKDİRİNİ TOPLAYAN SEVİLEN MÜDÜR; ‘ABDULKADİR TANRIVERDİ’

İnsanoğlu en şerefli ve en değerli varlıkların başında gelir. İşte günümüzde bazı insanlar için ‘Çok iyi bir insandır, karıncayı bile incitmez’ deriz. Böyle insanlar günümüzde bir elin parmakları kadar anca vardır. İşte onlardan biri Bulancak Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Abdulkadir Tanrıverdi. Bende bugün köşemi bu değerli müdürüme ayırdım… Bulancak ilçesine gurur katanlar içinde yer alıyor bence. Arkadaşları arasında sevilen, görevine bağlı insanlara yaklaşımı ile gönüllere taht kuran bir insan. Kibar, saygılı, hürmetkâr, hiç kimsenin aleyhine konuşmayan, her insanın yardımına koşan örnek bir insan. Kaymakamlıkta güler yüzü ve özverili çalışması ile dikkat çekiyor. Kuruma gelen vatandaşların işlerinin hızlı bir şekilde yapılması konusunda personeli ile birlikte güler yüzü ve tatlı dili ile dikkat çeken müdür herkesin takdirini kazanmış durumda. Herkesin sevdiği ve güvendiği bir insan Tanrıverdi iyi bir eş ve 2 çocuk babası olan bir baba aynı zamanda Türkiye’yi satrançta Dünyaya duyuran ve milli takımda yer alan Enes Tanrıverdi’yi yetiştiren anne ve baba… Tanrıverdi, gün geldi devletin tüm kurumlarının yazışmasını tek elden yaptı… Gün geldi, O hal bürolarında nöbet tuttu. Gün geldi afetle mücadelede ön safta yer aldı. Şimdi’de Covid 19’la mücadelenin gizli kahramanları arasında. 7/24 saat insanları mutlu etmek için çalışıyor. Yaklaşık 20 yıllık memurluk hayatı bulunan Tanrıverdi için Bulancaklılar; özverili hizmetinden dolayı kurum çalışanları ve çevre insanı tarafından her geçen gün takdir topluyor. Ne diyelim Allah nazardan saklasın… Bizde Yıldız Haber Gazetesi olarak kendilerine özverili çalışmalarından dolayı takdir ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.  
Ekleme Tarihi: 28 Mayıs 2020 - Perşembe
Erol KÜÇÜK

BULANCAK’TA HERKESİN TAKDİRİNİ TOPLAYAN SEVİLEN MÜDÜR; ‘ABDULKADİR TANRIVERDİ’

İnsanoğlu en şerefli ve en değerli varlıkların başında gelir. İşte günümüzde bazı insanlar için ‘Çok iyi bir insandır, karıncayı bile incitmez’ deriz.

Böyle insanlar günümüzde bir elin parmakları kadar anca vardır.

İşte onlardan biri Bulancak Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Abdulkadir Tanrıverdi.

Bende bugün köşemi bu değerli müdürüme ayırdım…

Bulancak ilçesine gurur katanlar içinde yer alıyor bence.

Arkadaşları arasında sevilen, görevine bağlı insanlara yaklaşımı ile gönüllere taht kuran bir insan.

Kibar, saygılı, hürmetkâr, hiç kimsenin aleyhine konuşmayan, her insanın yardımına koşan örnek bir insan.

Kaymakamlıkta güler yüzü ve özverili çalışması ile dikkat çekiyor.

Kuruma gelen vatandaşların işlerinin hızlı bir şekilde yapılması konusunda personeli ile birlikte güler yüzü ve tatlı dili ile dikkat çeken müdür herkesin takdirini kazanmış durumda.

Herkesin sevdiği ve güvendiği bir insan Tanrıverdi iyi bir eş ve 2 çocuk babası olan bir baba aynı zamanda Türkiye’yi satrançta Dünyaya duyuran ve milli takımda yer alan Enes Tanrıverdi’yi yetiştiren anne ve baba…

Tanrıverdi, gün geldi devletin tüm kurumlarının yazışmasını tek elden yaptı…

Gün geldi,

O hal bürolarında nöbet tuttu.

Gün geldi afetle mücadelede ön safta yer aldı. Şimdi’de Covid 19’la mücadelenin gizli kahramanları arasında.

7/24 saat insanları mutlu etmek için çalışıyor.

Yaklaşık 20 yıllık memurluk hayatı bulunan Tanrıverdi için Bulancaklılar; özverili hizmetinden dolayı kurum çalışanları ve çevre insanı tarafından her geçen gün takdir topluyor.

Ne diyelim Allah nazardan saklasın…

Bizde Yıldız Haber Gazetesi olarak kendilerine özverili çalışmalarından dolayı takdir ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.