Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

BULANCAK’LI YAZARLARI OKUYUCULARIYLA BULUŞTURAN ÖZEN KİTAPEVİ

Ahmet Kara’nın işletmeciliğini yaptığı Özen Kitapevi, kitap kokusunu doya doya içinize çekebileceğiniz, çayınızı yudumlarken, can dostlarla sohbet edebileceğiniz, hiçbir kitap almasanız bile saatlerce kitap okuyabileceğiniz, güler yüzlü insanların buluşma noktası Özen Kitapevi.                                            Bulancaklıların yakından tanıdığı Özen Kitapevi sahibi Ahmet Kara, “Bulancaklı yazarlarımızı okuyucularımıza tanıtmak için imza günü düzenliyoruz. Türkiye’nin neresinde olursa olsun kapımız herkese açık. Bugünde emekli öğretmen Birol Çetin Üstündağ’ın imza gününde oldukça yoğun bir gün yaşadık. İmza günündeki kalabalıktan ve yazarımıza olan ilgiden, bizler de çok memnun olduk. Aydınlık yarınlar bol bol okumakla olacaktır. Yazarlarımız adına düzenlediğimiz bu imza gününe katılım gösteren, kitap dostlarına, değerli okuyucularımıza çok teşekkür ederiz” diyerek memnuniyetini dile getirdi.  Özen Kitapevi yıllar önce Bulancak’ta kuruldu. Özen Kitapevi, seçkin yayınevlerinin kitap ve süreli yayınlarını Bulancaklı okurlarla buluşturarak önemli bir boşluğu doldurdu. Özen Kitapevi, özellikle üniversite camiasının ve kitap kurtlarının dedikleri kitaplara, yeni yayınlara en kısa zamanda ulaşabilmelerine özen gösterdi ve böylece güvenini kazandı. Kitapevi, taze çay eşliğinde sıcak sohbetlerin yapıldığı, dostlukların kurulduğu bir mekan oldu. ‘Nitelikli kitap nitelikli okur’ duyarlılığına sadık kaldı.  Bu nedenle Ahmet Kara’yı kutlamak gerek. Bulancaklı tüm yazarlara kapısı açık. Bulancak insanı bu sayede Bulancaklı şair ve yazarları imza gününde tanıma fırsatı buluyor. En son geçtiğimiz Cumartesi günü Emekli öğretmen Birol Çetin Üstündağ, ikincisini yazdığı kitap ‘Kalbimin Doğusu’ adlı kitabının İmza Günü’nde okuyucularıyla buluştu. Önümüzdeki haftalarda bir başka yazarı konuk edecek.
Ekleme Tarihi: 21 Şubat 2019 - Perşembe
Erol KÜÇÜK

BULANCAK’LI YAZARLARI OKUYUCULARIYLA BULUŞTURAN ÖZEN KİTAPEVİ

Ahmet Kara’nın işletmeciliğini yaptığı Özen Kitapevi, kitap kokusunu doya doya içinize çekebileceğiniz, çayınızı yudumlarken, can dostlarla sohbet edebileceğiniz, hiçbir kitap almasanız bile saatlerce kitap okuyabileceğiniz, güler yüzlü insanların buluşma noktası Özen Kitapevi.                                            Bulancaklıların yakından tanıdığı Özen Kitapevi sahibi Ahmet Kara, “Bulancaklı yazarlarımızı okuyucularımıza tanıtmak için imza günü düzenliyoruz. Türkiye’nin neresinde olursa olsun kapımız herkese açık. Bugünde emekli öğretmen Birol Çetin Üstündağ’ın imza gününde oldukça yoğun bir gün yaşadık. İmza günündeki kalabalıktan ve yazarımıza olan ilgiden, bizler de çok memnun olduk. Aydınlık yarınlar bol bol okumakla olacaktır. Yazarlarımız adına düzenlediğimiz bu imza gününe katılım gösteren, kitap dostlarına, değerli okuyucularımıza çok teşekkür ederiz” diyerek memnuniyetini dile getirdi. 

Özen Kitapevi yıllar önce Bulancak’ta kuruldu. Özen Kitapevi, seçkin yayınevlerinin kitap ve süreli yayınlarını Bulancaklı okurlarla buluşturarak önemli bir boşluğu doldurdu. Özen Kitapevi, özellikle üniversite camiasının ve kitap kurtlarının dedikleri kitaplara, yeni yayınlara en kısa zamanda ulaşabilmelerine özen gösterdi ve böylece güvenini kazandı. Kitapevi, taze çay eşliğinde sıcak sohbetlerin yapıldığı, dostlukların kurulduğu bir mekan oldu. ‘Nitelikli kitap nitelikli okur’ duyarlılığına sadık kaldı. 

Bu nedenle Ahmet Kara’yı kutlamak gerek. Bulancaklı tüm yazarlara kapısı açık. Bulancak insanı bu sayede Bulancaklı şair ve yazarları imza gününde tanıma fırsatı buluyor. En son geçtiğimiz Cumartesi günü Emekli öğretmen Birol Çetin Üstündağ, ikincisini yazdığı kitap ‘Kalbimin Doğusu’ adlı kitabının İmza Günü’nde okuyucularıyla buluştu. Önümüzdeki haftalarda bir başka yazarı konuk edecek.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.