Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

BULANCAKLI ŞAİRLERİMİZ VE YAZARLARIMIZ

Duygu bambaşka bir şeydir. İnsana yaşama sevinci veren,sevmeyi sevilmeyi öğreten,Dünyanın öbür ucundan bile olsa insanları birbirine bağlayan şey duygudur.İşte şairler ve yazarlar duygu ve düşüncelerini yazarak insanlara sunan, duygu yoğunluğu yüksek,sevmeyi de sevilmeyi de hatta nefret etmeyi bile en güzel şekilde aktaran insanlardır.  Bulancaklı  şair ve yazarlarımızı ne kadar tanıyoruz acaba? Bu konuda Bulancak'ta Özen Kitapevi sahibi Ahmet Kara’yı kutlamak istiyorum. Bulancaklı amatör genç, yaşlı her şair ve yazara imkan vererek Bulancaklı şair ve yazarları okuyucularıyla buluşturuyor. Ahmet Kara gibi  Bulancak için değerli olan yazar ve şairlere herkesin  sahip çıkması gerekir.Ahmet Kara’nın sayesinde Bulancak her geçen hafta  yeni şair ve yazar kazanıyor.Genç okuyucular tarafından  yazar ve şairlerimize ilgi artıyor.Bulancaklı yazar ve şairleri okuyucu ile buluşturmak için  okuyucunun rahatlıkla  ulaşabilip bulabileceği yerlerde  olması lazım.  Bu geçtiğimiz cumartesi günü Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi  Saygıdeğer Öğretmeni İsmail Güçtaş yazmış olduğu 'Gözlerini tanıdım senden önce, Güllerim üşür' şiir kitaplarını Özen Kırtasiyenin katkılarıyla okuyucularıyla buluşturdu.Artık yerel yöneticilerimizin de Bulancaklı şair ve yazarlarımıza sahip çıkmalı. Şiir dinletileri etkinliği oluşturarak genç nesillere tanıtılmalı. tanıyor.Şair ve yazarlar bulundukları bölgelerin  yerel lezzetleridir.Bulancak ve Giresunlu gelmiş geçmiş  birçok şair ve yazar var. Örnek: Durcan Yaşacan, Naim Tirali, Dayımoğlu, Ahmet Tiralipoğlu, Can Akengen, Kenan Özkaya, Hikmet Okuyar, Seyfullah Çiçek, Bedri Rahmi Eyüpoğlu, Ozan Arif  gibi yazarlarımızı günümüzün gençleri tanıyor mu acaba? İşte Bulancaklı  yazar ve şairlerimizin gün yüzüne çıkmamış olan kitapların gün yüzüne çıkarılması için yerel yöneticilerimizi destek olmaya davet ediyorum. Çünkü Bulancak’ta keşfedilmemiş şiir ve yazılarını hayranlıkla okuduğumuz öğretmenlerimiz var.
Ekleme Tarihi: 16 Ocak 2017 - Pazartesi
Erol KÜÇÜK

BULANCAKLI ŞAİRLERİMİZ VE YAZARLARIMIZ

Duygu bambaşka bir şeydir. İnsana yaşama sevinci veren,sevmeyi sevilmeyi öğreten,Dünyanın öbür ucundan bile olsa insanları birbirine bağlayan şey duygudur.
İşte şairler ve yazarlar duygu ve düşüncelerini yazarak insanlara sunan, duygu yoğunluğu yüksek,sevmeyi de sevilmeyi de hatta nefret etmeyi bile en güzel şekilde aktaran insanlardır.  Bulancaklı  şair ve yazarlarımızı ne kadar tanıyoruz acaba? Bu konuda Bulancak'ta Özen Kitapevi sahibi Ahmet Kara’yı kutlamak istiyorum. Bulancaklı amatör genç, yaşlı her şair ve yazara imkan vererek Bulancaklı şair ve yazarları okuyucularıyla buluşturuyor. Ahmet Kara gibi  Bulancak için değerli olan yazar ve şairlere herkesin  sahip çıkması gerekir.Ahmet Kara’nın sayesinde Bulancak her geçen hafta  yeni şair ve yazar kazanıyor.Genç okuyucular tarafından  yazar ve şairlerimize ilgi artıyor.Bulancaklı yazar ve şairleri okuyucu ile buluşturmak için  okuyucunun rahatlıkla  ulaşabilip bulabileceği yerlerde  olması lazım.  Bu geçtiğimiz cumartesi günü Bulancak Anadolu İmam Hatip Lisesi  Saygıdeğer Öğretmeni İsmail Güçtaş yazmış olduğu 'Gözlerini tanıdım senden önce, Güllerim üşür' şiir kitaplarını Özen Kırtasiyenin katkılarıyla okuyucularıyla buluşturdu.Artık yerel yöneticilerimizin de Bulancaklı şair ve yazarlarımıza sahip çıkmalı. Şiir dinletileri etkinliği oluşturarak genç nesillere tanıtılmalı. tanıyor.Şair ve yazarlar bulundukları bölgelerin  yerel lezzetleridir.Bulancak ve Giresunlu gelmiş geçmiş  birçok şair ve yazar var. Örnek: Durcan Yaşacan, Naim Tirali, Dayımoğlu, Ahmet Tiralipoğlu, Can Akengen, Kenan Özkaya, Hikmet Okuyar, Seyfullah Çiçek, Bedri Rahmi Eyüpoğlu, Ozan Arif  gibi yazarlarımızı günümüzün gençleri tanıyor mu acaba? İşte Bulancaklı  yazar ve şairlerimizin gün yüzüne çıkmamış olan kitapların gün yüzüne çıkarılması için yerel yöneticilerimizi destek olmaya davet ediyorum. Çünkü Bulancak’ta keşfedilmemiş şiir ve yazılarını hayranlıkla okuduğumuz öğretmenlerimiz var.
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.