Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

BEYAZ KÖŞK RESTAURANT'A UĞRADINIZ MI...?

Piraziz  Eğrice’den geçerken Beyaz Köşk Restaurant’ta yemek yemeden ayrılmak mümkün değil. İşletmeci  ve iş yeri sahibi Erdal Torunoğlu tarafından geçtiğimiz günlerde hizmete açıldı. Açıldığı günden bu yana yerli ve yabancı turist, siyaset, sanat ve iş dünyasından bir çok misafir ağırlayan müessese kısa süre içerisinde  Giresun,Ordu ,Bulancak,Piraziz ve Gülyalı ilçelerinin  göz bebeği konumuna geldi.Doğu Karadeniz sahilinin en güzel koy’larından birİ olan denize sıfır  muhteşem deniz ve orman manzaralı  Karadeniz yöresine ve Türk mutfağına hitap eden pideler ve Anadolu’nun vazgeçilmez lezzetin buluştuğu güler yüzle mesleğinde uzman personeller profesyonel hizmet anlayışı cazip fiyat alternatifleri hızlı ve sıcak servis  modern mimarisi ile müşteri memnuniyetini esas almakta. Müessese  başta temizliği olmak üzere,konum itibari ve şık atmosferi ile ziyaretçilerine  Karadeniz’in tüm ihtişamını büyük bir keyif ile yaşatmaktadır.Geniş yemek yelpazesi arasında seçim yapmak gerçekten çok zordur.Kuzu kızartmasının tadı bir başka.Seçiminiz ne olursa olsun burada yediklerinizden alacağınız haz bir başkadır. Günün  her saati çorba ve yöresel kahvaltı menü ve zengin menü çeşitleri sizlerin hizmetine açıldı.Etler  yüzde yüz yerli üretim olup kalite,hijyen,lezzet ve hizmet vazgeçilmezlerden olup ürün temin ettiği firmalar tamamının gıda üretim sertifikaları ve gıda sicil belgeleri mevcuttur.Özel organizasyonlar,davetiyeler,doğum günü kutlamaları,iş yemekleri,iş toplantıları, vip için tüm teknik elemanlar mevcut olup 50 kişilik vip salonu,400 kişilik yemek salonu,çocuk oyun salonu,mescit,bebek bakım odası,lobi ve tüm sosyal  aktiviteler vardır. Müdürlüğünü Sami Demirkan’ın yaptığı Beyaz Köşk restaurant  Piraziz, Bulancak, Giresun, Ordu, Gülyalı’da yaşayan her kesime, kaliteli yemeği uygun fiyata satarak,hizmetin en iyisini vermek üzere yola çıktı.Her zaman lezzetin,temizliğin,hijyenin buluştuğu ve bunları tamamlayan güler yüzlü kadrosu ile müşterilerini daima mutlu etme anlayışı içinde olan Beyaz köşk Restaurant’a  uğramanızda yarar var.
Ekleme Tarihi: 20 Aralık 2016 - Salı
Erol KÜÇÜK

BEYAZ KÖŞK RESTAURANT'A UĞRADINIZ MI...?

Piraziz  Eğrice’den geçerken Beyaz Köşk Restaurant’ta yemek yemeden ayrılmak mümkün değil. İşletmeci  ve iş yeri sahibi Erdal Torunoğlu tarafından geçtiğimiz günlerde hizmete açıldı. Açıldığı günden bu yana yerli ve yabancı turist, siyaset, sanat ve iş dünyasından bir çok misafir ağırlayan müessese kısa süre içerisinde  Giresun,Ordu ,Bulancak,Piraziz ve Gülyalı ilçelerinin  göz bebeği konumuna geldi.Doğu Karadeniz sahilinin en güzel koy’larından birİ olan denize sıfır  muhteşem deniz ve orman manzaralı  Karadeniz yöresine ve Türk mutfağına hitap eden pideler ve Anadolu’nun vazgeçilmez lezzetin buluştuğu güler yüzle mesleğinde uzman personeller profesyonel hizmet anlayışı cazip fiyat alternatifleri hızlı ve sıcak servis  modern mimarisi ile müşteri memnuniyetini esas almakta. Müessese  başta temizliği olmak üzere,konum itibari ve şık atmosferi ile ziyaretçilerine  Karadeniz’in tüm ihtişamını büyük bir keyif ile yaşatmaktadır.
Geniş yemek yelpazesi arasında seçim yapmak gerçekten çok zordur.Kuzu kızartmasının tadı bir başka.Seçiminiz ne olursa olsun burada yediklerinizden alacağınız haz bir başkadır.
Günün  her saati çorba ve yöresel kahvaltı menü ve zengin menü çeşitleri sizlerin hizmetine açıldı.Etler  yüzde yüz yerli üretim olup kalite,hijyen,lezzet ve hizmet vazgeçilmezlerden olup ürün temin ettiği firmalar tamamının gıda üretim sertifikaları ve gıda sicil belgeleri mevcuttur.Özel organizasyonlar,davetiyeler,doğum günü kutlamaları,iş yemekleri,iş toplantıları, vip için tüm teknik elemanlar mevcut olup 50 kişilik vip salonu,400 kişilik yemek salonu,çocuk oyun salonu,mescit,bebek bakım odası,lobi ve tüm sosyal  aktiviteler vardır. Müdürlüğünü Sami Demirkan’ın yaptığı Beyaz Köşk restaurant  Piraziz, Bulancak, Giresun, Ordu, Gülyalı’da yaşayan her kesime, kaliteli yemeği uygun fiyata satarak,hizmetin en iyisini vermek üzere yola çıktı.Her zaman lezzetin,temizliğin,hijyenin buluştuğu ve bunları tamamlayan güler yüzlü kadrosu ile müşterilerini daima mutlu etme anlayışı içinde olan Beyaz köşk Restaurant’a  uğramanızda yarar var.
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.