Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

BALIK İÇİN GİRESUN’DA TEK ADRES:’’AYDIN BALIK RESTORAN’’

Bulancak Talipli Köyü Gancu Mevkii Opet Yanı denizle iççice aileniz ile birlikte temiz bir balık restoranı arıyorsanız ve sonrasında denize yakın sahil yürüyüşünü deneyebilirsiniz. Aydın Balık Restoran, ‘Alkolsüzdür’ gönül rahatlığı ile gelebilirsiniz. Aydın Restoran’da, her tür balık çeşitlerini damak zevki ile yiyebilir, kalkarken makul fiyatlarla çıkabilirsiniz. Sunulan her hizmeti, her yeni oluşumu ve fiyatlandırmayı daima ‘müşteri’ gözüyle hayata geçiriyorlar. Hizmet vermeye devam eden Balıkçı Aydın Önal’ın oğlu Murat Önal’ın işletmeciliğini yaptığı ve Bulancak Belediyesi Başkanı sekreterliğinden emekli Bulancak insanının yakından tanıdığı Oğuz Güner’in müdürlüğünü yaptığı Şu an hizmet verilen Aydın Balık Restoran’da, müşterilerin  burayı  tercih etmelerinin meyvesi olduğu, müşterilere  daima evinizde ‘misafir’ anlayışı ile hizmet vermeye devam ettikleri  Aydın Balık Restoran olarak belirtmek istiyorum. Aydın Balık restoran olarak şunu gördüm. Müşterilere lezzetine doyum olmayan salataları ve balıkları çok kısa zaman içerisinde çevreye duyurmuşlar. Aydın Balık restoran, Bulancak Giresun sahil yolu kenarında Opet’in yanı şehrin en güzel yerinde mükemmel menü yelpazesi ile müşterilerinin memnuniyetini halen devam ettiriyor. Ordu-Giresun çevresinin en sevilen mekânlarından olma başarısını gösteren Aydın Balık Restoran’da her gün leziz balık türleri ile mükemmel bir keyif yapabilirsiniz. Aydın Balık Restoran, müşterisine daha iyi hizmet verebilmek için her geçen gün kadrosuyla daha çok çalışmaya ve lezzetini arttırmaya devam ediyor. Şunu da belirtmek isterim. Müşterileri tarafından sevilen Aydın Restoran müdürü Oğuz Güner personeli ve müşterisi ile bütünleşmiş, müşterilerinin koşulsuz güvenini kazanmış. Aydın Balık restoran’da Seçkin deniz ürünleri, kusursuz servis ile sunuluyor. Müdür Oğuz Güner, ’Bizi diğer mekânlardan ayıran bir diğer özellikte, işletme sahiplerinin kelimenin tam anlamıyla’ ’işin mutfağından olmalarından’ ’kaynaklanıyor. Burayı tercih edenler genellikle ailelerden, çiftlerden ve arkadaş gruplarından oluşuyor. Gündüzleri rüzgârın esintisi, dalgaların sesi, akşamları ise yıldızları altındaki denizin manzarası dost ve sevgililerle yapılacak sohbetler eşlik ediyor. Kısacası  Aydın Balık Restoran, güzel anların yaşandığı ayrıcalıklı mekan. Uğramanızda fayda var diyoruz.
Ekleme Tarihi: 03 Temmuz 2018 - Salı
Erol KÜÇÜK

BALIK İÇİN GİRESUN’DA TEK ADRES:’’AYDIN BALIK RESTORAN’’

Bulancak Talipli Köyü Gancu Mevkii Opet Yanı denizle iççice aileniz ile birlikte temiz bir balık restoranı arıyorsanız ve sonrasında denize yakın sahil yürüyüşünü deneyebilirsiniz.
Aydın Balık Restoran, ‘Alkolsüzdür’ gönül rahatlığı ile gelebilirsiniz. Aydın Restoran’da, her tür balık çeşitlerini damak zevki ile yiyebilir, kalkarken makul fiyatlarla çıkabilirsiniz.
Sunulan her hizmeti, her yeni oluşumu ve fiyatlandırmayı daima ‘müşteri’ gözüyle hayata geçiriyorlar.
Hizmet vermeye devam eden Balıkçı Aydın Önal’ın oğlu Murat Önal’ın işletmeciliğini yaptığı ve Bulancak Belediyesi Başkanı sekreterliğinden emekli Bulancak insanının yakından tanıdığı Oğuz Güner’in müdürlüğünü yaptığı Şu an hizmet verilen Aydın Balık Restoran’da, müşterilerin  burayı  tercih etmelerinin meyvesi olduğu, müşterilere  daima evinizde ‘misafir’ anlayışı ile hizmet vermeye devam ettikleri  Aydın Balık Restoran olarak belirtmek istiyorum.
Aydın Balık restoran olarak şunu gördüm. Müşterilere lezzetine doyum olmayan salataları ve balıkları çok kısa zaman içerisinde çevreye duyurmuşlar.
Aydın Balık restoran, Bulancak Giresun sahil yolu kenarında Opet’in yanı şehrin en güzel yerinde mükemmel menü yelpazesi ile müşterilerinin memnuniyetini halen devam ettiriyor.
Ordu-Giresun çevresinin en sevilen mekânlarından olma başarısını gösteren Aydın Balık Restoran’da her gün leziz balık türleri ile mükemmel bir keyif yapabilirsiniz.
Aydın Balık Restoran, müşterisine daha iyi hizmet verebilmek için her geçen gün kadrosuyla daha çok çalışmaya ve lezzetini arttırmaya devam ediyor.
Şunu da belirtmek isterim. Müşterileri tarafından sevilen Aydın Restoran müdürü Oğuz Güner personeli ve müşterisi ile bütünleşmiş, müşterilerinin koşulsuz güvenini kazanmış.
Aydın Balık restoran’da Seçkin deniz ürünleri, kusursuz servis ile sunuluyor. Müdür Oğuz Güner, ’Bizi diğer mekânlardan ayıran bir diğer özellikte, işletme sahiplerinin kelimenin tam anlamıyla’ ’işin mutfağından olmalarından’ ’kaynaklanıyor. Burayı tercih edenler genellikle ailelerden, çiftlerden ve arkadaş gruplarından oluşuyor. Gündüzleri rüzgârın esintisi, dalgaların sesi, akşamları ise yıldızları altındaki denizin manzarası dost ve sevgililerle yapılacak sohbetler eşlik ediyor. Kısacası  Aydın Balık Restoran, güzel anların yaşandığı ayrıcalıklı mekan. Uğramanızda fayda var diyoruz.
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.