Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

AYDIN BALIK’TA MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Bulancak Talipli Köyü Opet Yanı denizle iç içe olan ve aileniz, arkadaşınız ile birlikte hijyen bir balık restorantı arıyorsanız genç işletmeci Samet Yıldız ve Murat Önal’ın birlikte işletmeciliğini yaptığı Aydın Balık’a uğrayabilirsiniz. Aydın Balık, alkolsüz bir yer olup gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz. Aydın Balık’ta her tür balık çeşitlerini damak zevki ile yiyebilir, ayrılırken makul fiyatlar ödeyerek yolunuza devam edebilirsiniz. Sunulan her hizmeti, her yeni oluşumu ve fiyatlandırmayı daima müşteri gözüyle hayata geçiriyorlar. Çalışanlar müşterilerine daima evinizde misafir anlayışı ile hizmet vermeye devam ettikleri ve her geçen gün müşteri memnuniyeti artıyor.  Aydın Balık’ta şuna gördüm; “Müşterilere lezzetine doyum olmayan salata ve balık türlerini çok kısa zamanda çevreye duyurmasını başarmıştır. Ordu-Giresun çevresinin en sevilen mekanlarından olma başarısını gösteren Aydın Balık’ta her gün leziz balık türleri ile mükemmel bir keyifli akşam üstü yaşayabilirsiniz. Aydın Balık, müşterilerine daha iyi bir hizmet verebilmek için her geçen gün genç kadrosuyla daha çok çalışmaya ve lezzetini artırmaya devam ediyor. Şunu da belirtmek isterim. Müşterileri tarafından sevilen Aydın Balık’ın işletmecilerinden Samet Yıldız personeli ve müşterisi ile bütünleşmiş, müşterilerinin koşulsuz güvenini kazanmış bir beyefendidir. Aydın Balık seçkin deniz ürünleri, kusursuz servis ile müşterilerinin uğrak yeri olmaya devam ediyor. Samet Yıldız, “Bizi diğer mekanlardan ayıran bir diğer özellikte, ustalarımızın kelimenin tam anlamıyla ‘İşin mutfağından gelmiş olmalarından’ kaynaklanıyor. Gündüzleri rüzgarın esintisi, dalgaların sesi, akşamları ise yıldızlar altındaki denizin manzarası dost ve arkadaşlarla yapılan sohbetler eşlik ediyor” dedi.
Ekleme Tarihi: 26 Ağustos 2019 - Pazartesi
Erol KÜÇÜK

AYDIN BALIK’TA MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Bulancak Talipli Köyü Opet Yanı denizle iç içe olan ve aileniz, arkadaşınız ile birlikte hijyen bir balık restorantı arıyorsanız genç işletmeci Samet Yıldız ve Murat Önal’ın birlikte işletmeciliğini yaptığı Aydın Balık’a uğrayabilirsiniz.

Aydın Balık, alkolsüz bir yer olup gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz. Aydın Balık’ta her tür balık çeşitlerini damak zevki ile yiyebilir, ayrılırken makul fiyatlar ödeyerek yolunuza devam edebilirsiniz.

Sunulan her hizmeti, her yeni oluşumu ve fiyatlandırmayı daima müşteri gözüyle hayata geçiriyorlar. Çalışanlar müşterilerine daima evinizde misafir anlayışı ile hizmet vermeye devam ettikleri ve her geçen gün müşteri memnuniyeti artıyor.  Aydın Balık’ta şuna gördüm; “Müşterilere lezzetine doyum olmayan salata ve balık türlerini çok kısa zamanda çevreye duyurmasını başarmıştır. Ordu-Giresun çevresinin en sevilen mekanlarından olma başarısını gösteren Aydın Balık’ta her gün leziz balık türleri ile mükemmel bir keyifli akşam üstü yaşayabilirsiniz. Aydın Balık, müşterilerine daha iyi bir hizmet verebilmek için her geçen gün genç kadrosuyla daha çok çalışmaya ve lezzetini artırmaya devam ediyor. Şunu da belirtmek isterim. Müşterileri tarafından sevilen Aydın Balık’ın işletmecilerinden Samet Yıldız personeli ve müşterisi ile bütünleşmiş, müşterilerinin koşulsuz güvenini kazanmış bir beyefendidir. Aydın Balık seçkin deniz ürünleri, kusursuz servis ile müşterilerinin uğrak yeri olmaya devam ediyor. Samet Yıldız, “Bizi diğer mekanlardan ayıran bir diğer özellikte, ustalarımızın kelimenin tam anlamıyla ‘İşin mutfağından gelmiş olmalarından’ kaynaklanıyor. Gündüzleri rüzgarın esintisi, dalgaların sesi, akşamları ise yıldızlar altındaki denizin manzarası dost ve arkadaşlarla yapılan sohbetler eşlik ediyor” dedi.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.