Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

ARALIK BEYAZLA ÖZDEŞTİR

Yeni bir ay, belki yeni umutlar... Miladi yılın son ayı Aralık... Hepimize hayırlar, mutluluklar getirsin... Bir yıl daha bitti bitecek. Düşlerimiz,hayallerimiz, tasalarımız... Ertelenen onca şey.  Yaş ilerledikçe  zaman daha mı çabuk geçiyor;  Bilemem ama,bence sarılmak lazım,bu dünya kaç günlük deyip, bugüne... Yılın son ayı Aralık geldi çattı. Yeni yıla az bir zaman kaldı.  Soğuk havanın  kendini hissettirdiği  Aralık ayı yeni yılın müjdecisi. Kış mevsiminin ilk haftası. Bugün 6 Aralık salı. Kuzey Yarim Kurede en uzun geceyi ve en kısa günü yaşayacağız 21 Aralık'ta. Her mevsimin kendine özgü rengi vardır.Nisan yeşille,Eylül sarıyla,Aralık beyazla ozdeştir. Aralık kış mevsiminin habercisi.Eskilerin "Zemheri"dedigi ve Aralık ayının 22'sinde başlayacak olan kış mevsimi. Ahmet Arif'in dediği gibi: "Bir gülüşüne/Dört mevsim sığmış/Dışarda şimdi zemheri kışmış/Kimin umurunda." Sevginin sıcaklığı bu ayın soğuk günlerinde hissedilir. Ömrün en mavi gökyüzünü Aralık ayı boyar. Tekrar,tekrar yılın son ayı,kışın başlangıcı Aralık hoş geldin. Sağlık,huzur, mutluluk,şans, sevgi,iyilik,bolluk ve bereketinle umutlu günlerin olsun. Yılın son ayının hepimize iyiliklerle güzellikler getirmesini diliyorum.
Ekleme Tarihi: 06 Aralık 2022 - Salı
Erol KÜÇÜK

ARALIK BEYAZLA ÖZDEŞTİR

Yeni bir ay, belki yeni umutlar... Miladi yılın son ayı Aralık...

Hepimize hayırlar, mutluluklar getirsin...

Bir yıl daha bitti bitecek.

Düşlerimiz,hayallerimiz, tasalarımız...

Ertelenen onca şey.  Yaş ilerledikçe  zaman daha mı çabuk geçiyor;  Bilemem ama,bence sarılmak lazım,bu dünya kaç günlük deyip, bugüne...

Yılın son ayı Aralık geldi çattı. Yeni yıla az bir zaman kaldı.  Soğuk havanın  kendini hissettirdiği  Aralık ayı yeni yılın müjdecisi.

Kış mevsiminin ilk haftası. Bugün 6 Aralık salı.

Kuzey Yarim Kurede en uzun geceyi ve en kısa günü yaşayacağız 21 Aralık'ta.

Her mevsimin kendine özgü rengi vardır.Nisan yeşille,Eylül sarıyla,Aralık beyazla ozdeştir.

Aralık kış mevsiminin habercisi.Eskilerin "Zemheri"dedigi ve Aralık ayının 22'sinde başlayacak olan kış mevsimi.

Ahmet Arif'in dediği gibi:

"Bir gülüşüne/Dört mevsim sığmış/Dışarda şimdi zemheri kışmış/Kimin umurunda."

Sevginin sıcaklığı bu ayın soğuk günlerinde hissedilir.

Ömrün en mavi gökyüzünü Aralık ayı boyar.

Tekrar,tekrar yılın son ayı,kışın başlangıcı Aralık hoş geldin.

Sağlık,huzur, mutluluk,şans, sevgi,iyilik,bolluk ve bereketinle umutlu günlerin olsun.

Yılın son ayının hepimize iyiliklerle güzellikler getirmesini diliyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.