Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

4. SAMSUN KİTAP FUARI GEZİMİZ MÜKEMMELDİ

Her yıl olduğu gibi yine  bu yılda  rotamız Samsun’u gösterdi.  Bir yanda Karadeniz’in ferahlık veren havası, bir yanda kitap için yola düşmek olunca yolculuğumuz daha da anlamlı hale geldi. Sema Tur kaptan Secaittin Avcı beyle Samsun Kitap Fuarı’na doğru yola çıkarken otobüsümüzde kitaba gönül veren öğretmen ve öğrenciler vardı.Okul müdürümüz Güler Hekim Bingöl,Baş müdür yardımcımız Aziz Ok, Müdür yardımcımız  Sinem Akyel, Öğretmenler Akife Ay, Cemil Yıldız, Vahit Koç, Erol Küçük, Bahri Bekci ve 51 öğrencimizle. Kafile başkanımız Güler Hekim Bingöl  ve Gezi kulübü  programın kusursuz bir şekilde gerçekleşmesi için gezimizin her anında varlığını htirdi. Gönülden teşekkür ediyorum kendilerine. Şunu çok iyi biliyorum ki Güler Hanım  mevzu kitap olunca bütün önceliklerini bir kenara bırakıp kitapları baş tacı ediyor. Kendisine ele aldığı her işte kolaylıklar diliyorum. Fuar alanına girmeden deniz havası almayı da ihmal etmedik. Dışarısı soğuk olmasına rağmen kitap fuarında kitaplarla ısındık. Karadeniz her zamanki haliyle karşıladı bizi. Dalgalı, hırçın ama insanın içini açan hali ile Karadeniz bildiğimiz gibiydi.  Samsun Kitap Fuarı Karadeniz’de yapılan önemli fuarlardan biri. Tüyap bünyesinde yapılıyor fuar. Bu dördüncüsü idi. Profesyonellik her haliyle htiriyor kendini. Fuarlarda okuyucuların en çok arzuladıkları şey indirimdir. Zaten kitap fuarlarını cazip hale getiren de indirim ve yazarlarla buluşma şansının yakalanıyor olması. Samsun Kitap Fuarı bu anlamda oldukça büyük fırsatlar sunuyor okuyucuya. Hem öğretmen arkadaşlar hem de öğrencilerimiz fuarın tadını kısa süreli de olsa doya doya çıkardılar. Bunu hem yüzlerindeki hoşnutluk ifadesinden hem de ellerindeki dolu dolu kitap poşetlerinden anlamak mümkündü. Dönüş yolunda da Bulancak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri duygularını açık yüreklilikle ifade ettiler. Geziye katılan öğrenciler kitaba düşkün   öğrencilerdi. Sonra Samsun Öğretmenevi lokalinde öğrencilerimizle pide  yedik. Akşam dönüşte ise  Yalıköy Köfteci Burhan Usta’da köfte yedik. Artık seneye Allah izin verirse tekrar kitap fuarında olacağız. Samsun gezimiz, başta Okul müdürümüz Güler Hekim Bingöl olmak üzere,öğretmen arkadaşlarım,öğrencilerimiz ve  emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Ekleme Tarihi: 27 Şubat 2018 - Salı
Erol KÜÇÜK

4. SAMSUN KİTAP FUARI GEZİMİZ MÜKEMMELDİ

Her yıl olduğu gibi yine  bu yılda  rotamız Samsun’u gösterdi.  Bir yanda Karadeniz’in ferahlık veren havası, bir yanda kitap için yola düşmek olunca yolculuğumuz daha da anlamlı hale geldi.

Sema Tur kaptan Secaittin Avcı beyle Samsun Kitap Fuarı’na doğru yola çıkarken otobüsümüzde kitaba gönül veren öğretmen ve öğrenciler vardı.Okul müdürümüz Güler Hekim Bingöl,Baş müdür yardımcımız Aziz Ok, Müdür yardımcımız  Sinem Akyel, Öğretmenler Akife Ay, Cemil Yıldız, Vahit Koç, Erol Küçük, Bahri Bekci ve 51 öğrencimizle.

Kafile başkanımız Güler Hekim Bingöl  ve Gezi kulübü  programın kusursuz bir şekilde gerçekleşmesi için gezimizin her anında varlığını htirdi. Gönülden teşekkür ediyorum kendilerine. Şunu çok iyi biliyorum ki Güler Hanım  mevzu kitap olunca bütün önceliklerini bir kenara bırakıp kitapları baş tacı ediyor. Kendisine ele aldığı her işte kolaylıklar diliyorum.

Fuar alanına girmeden deniz havası almayı da ihmal etmedik. Dışarısı soğuk olmasına rağmen kitap fuarında kitaplarla ısındık. Karadeniz her zamanki haliyle karşıladı bizi. Dalgalı, hırçın ama insanın içini açan hali ile Karadeniz bildiğimiz gibiydi. 

Samsun Kitap Fuarı Karadeniz’de yapılan önemli fuarlardan biri. Tüyap bünyesinde yapılıyor fuar. Bu dördüncüsü idi. Profesyonellik her haliyle htiriyor kendini.

Fuarlarda okuyucuların en çok arzuladıkları şey indirimdir. Zaten kitap fuarlarını cazip hale getiren de indirim ve yazarlarla buluşma şansının yakalanıyor olması. Samsun Kitap Fuarı bu anlamda oldukça büyük fırsatlar sunuyor okuyucuya.

Hem öğretmen arkadaşlar hem de öğrencilerimiz fuarın tadını kısa süreli de olsa doya doya çıkardılar. Bunu hem yüzlerindeki hoşnutluk ifadesinden hem de ellerindeki dolu dolu kitap poşetlerinden anlamak mümkündü.

Dönüş yolunda da Bulancak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri duygularını açık yüreklilikle ifade ettiler. Geziye katılan öğrenciler kitaba düşkün   öğrencilerdi.

Sonra Samsun Öğretmenevi lokalinde öğrencilerimizle pide  yedik. Akşam dönüşte ise  Yalıköy Köfteci Burhan Usta’da köfte yedik. Artık seneye Allah izin verirse tekrar kitap fuarında olacağız.

Samsun gezimiz, başta Okul müdürümüz Güler Hekim Bingöl olmak üzere,öğretmen arkadaşlarım,öğrencilerimiz ve  emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.