Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

2023 YILINI SEVMEDİK

Çoğu insan yeni yıla 2024'e sevinç içinde girerken, bizler annesiz buruk bir acı ile girdik. Her zaman ateş düştüğü yeri yakar. 2023 artık geride kaldı. Birçoğumuz yeni yıla ailemizle, kimimiz sevdiğimizle, kimimiz eşimiz ve dostumuzla girdik. Ama biz annemizden ayrı üzüntülü girdik 2024'e. Annemizin ölümü bizi yıktı. Yaşı ne olursa olsun sonuçta annemiz. Bizi büyüten bu yaşa getiren insan. Bu nedenle 2023 yılını hiç sevmedim. Sende biz annemizi bıraktık. Yeni bir yıla annesiz girdik. Seni 2023'ü hiç unutmayacağız. Çünkü annemizi bizden aldın. Tarifsiz bir acı yaşıyoruz. Eksikliğini her zaman hissedeceğiz anneciğim. Çok klişe sözler olacak ama gerçekten anne-babaların kıymeti bilinsin. Kızarsın, kırılırsın ama annedir o, sevgisini belli etmese de her zaman evlatlarının yanında olmuştur. Bir anne öldü mü bir insan ölmez. Bir hayatın neşesi ölür, mutluluğu yıkılır, birliği bozulur. Artık insanlar bayramlarda olsun, yılbaşında olsun toplanacak adres bilmezler. Adres ebediyete taşınmıştır. Artık istesen de ulaşamazsın. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun...
Ekleme Tarihi: 02 Ocak 2024 - Salı
Erol KÜÇÜK

2023 YILINI SEVMEDİK

Çoğu insan yeni yıla 2024'e sevinç içinde girerken, bizler annesiz buruk bir acı ile girdik.

Her zaman ateş düştüğü yeri yakar.

2023 artık geride kaldı. Birçoğumuz yeni yıla ailemizle, kimimiz sevdiğimizle, kimimiz eşimiz ve dostumuzla girdik.

Ama biz annemizden ayrı üzüntülü girdik 2024'e.

Annemizin ölümü bizi yıktı. Yaşı ne olursa olsun sonuçta annemiz. Bizi büyüten bu yaşa getiren insan.

Bu nedenle 2023 yılını hiç sevmedim. Sende biz annemizi bıraktık. Yeni bir yıla annesiz girdik.

Seni 2023'ü hiç unutmayacağız. Çünkü annemizi bizden aldın.

Tarifsiz bir acı yaşıyoruz. Eksikliğini her zaman hissedeceğiz anneciğim.

Çok klişe sözler olacak ama gerçekten anne-babaların kıymeti bilinsin. Kızarsın, kırılırsın ama annedir o, sevgisini belli etmese de her zaman evlatlarının yanında olmuştur.

Bir anne öldü mü bir insan ölmez. Bir hayatın neşesi ölür, mutluluğu yıkılır, birliği bozulur.

Artık insanlar bayramlarda olsun, yılbaşında olsun toplanacak adres bilmezler. Adres ebediyete taşınmıştır. Artık istesen de ulaşamazsın.

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.