Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

1970’DEN GÜNÜMÜZE VAZGEÇİLMEZ LEZZET; ‘YAVUZ PİDE’

1970 Yılından günümüze Karadeniz lezzetinden Pidenin her çeşidini organik ürünleriyle sunmanın gururunu yaşayan Yavuz Pide geniş ve konforlu mekanıyla Toprak Değirmeni Ahmet Fat Caddesi Sahil yolunda Karadeniz’de ilgi odağı. Odun ateşinin vermiş olduğu lezzetle hamurun sevgiyle yuğrulup pideye dönüştürdüğü mekan olarak ta bilinen işletmede Güleryüz ön planda tutuluyor. Bulancak’ta ilk pideci Durmuş Yavuz ve oğlu İlhami Yavuz ve oğulları Samet-Batuhan Yavuz babadan toruna nesilden nesile aktarılan lezzet, ustalık, profesyonellik ve titizliğin hikayesi Yavuz Pide. Yavuz Pide Salonunun işletmecisi İlhami Yavuz bundan tam nerdeyse yarım asır önce (48 yıl) Bulancak’ta küçük bir dükkanda babası Durmuş Yavuz ile beraber vatandaşlara hizmet vermeye başlamış. Yaptığı pideler önce Bulancak, ardından Giresun, Ordu ve Karadeniz illerinde konuşulur olunca ünü de yayılmaya başladı. İşletmede gıda güvenliği ve insan sağlığını göz önüne alarak temiz ve kaliteli üretim yapılmasına çok dikkat etmişler. Olmazsa olmazları her zaman güler yüzlü hizmet anlayışı olmuş. Güleryüz ve mutluluk başarılarının ana unsuru olarak günümüze kadar gelmiş. 1970 yılında Bulancak’ta ilk Durmuş Yavuz tarafından kurulan Pide salonu Bulancak tarihine geçmiş. Yıllardan bu yana odun ateşiyle pişen pide Bulancak insanının vazgeçilmezi haline geldi. Lezzet aşkı, çalışkanlığı ve titizliğini babası Durmuş Yavuz’dan öğrenen İlhami Yavuzda bunu oğulları Samet ve Batuhan Yavuz’a aşılamış. Bugün Karadeniz’de bir klasik haline gelen insanların uğrak yeri olan Yavuz Pide, pide çeşitlerinin zenginliğini, inceliğini ve kalitesini en iyi şekilde yansıtıyor. Yavuz Pide Baba Durmuş Yavuz, sonra oğlu İlhami Yavuz ve oğulları Samet ve Batuhan Yavuz tarafından profesyonel anlamda geleceğe taşınıyor. Yavuz Pide’nin kurucusu Durmuş Yavuz’un öğretileriyle yetişmiş, uzun yıllardan bu yana Bulancak’ta İlhami Yavuz çatısı altında olan ustalar ve hizmet ekibi ile Yavuz Pide lezzeti ve kalitesinin müdavimi lezzet severlerde bu geleneğin diğer sahipleri olarak öne çıkıyor. Kurulduğu günden bu yana Pide lezzeti ve hizmet kalitesiyle tanınmış otoritelerin övgüsünü kazanan Yavuz Pide Bulancak’ta her zaman öncü. Yazımızı Yavuz Pide İşletmecisi İlhami Yavuz’un sözleriyle noktalayalım; “Müşterilerimizin bizi tercih etmelerinin sebebi, nerdeyse yarım asırlık baba mesleği tecrübemizdir. Ayrıca pidelerimiz odun ateşinde piştiği için lezzetini yıllardan bu yana korumuştur. İşçiliğin yanı sıra kullandığımız malzemeler, un çeşitlerimiz ve hamurlarımız kalitelidir.  Daha da önemlisi bizde müşteri memnuniyeti her zaman ilk önceliğimizdir. Çünkü bir müşteriyi kazanmak aylar, kaybetmek ise saniyeler alabilir”
Ekleme Tarihi: 10 Temmuz 2018 - Salı
Erol KÜÇÜK

1970’DEN GÜNÜMÜZE VAZGEÇİLMEZ LEZZET; ‘YAVUZ PİDE’

1970 Yılından günümüze Karadeniz lezzetinden Pidenin her çeşidini organik ürünleriyle sunmanın gururunu yaşayan Yavuz Pide geniş ve konforlu mekanıyla Toprak Değirmeni Ahmet Fat Caddesi Sahil yolunda Karadeniz’de ilgi odağı.

Odun ateşinin vermiş olduğu lezzetle hamurun sevgiyle yuğrulup pideye dönüştürdüğü mekan olarak ta bilinen işletmede Güleryüz ön planda tutuluyor.

Bulancak’ta ilk pideci Durmuş Yavuz ve oğlu İlhami Yavuz ve oğulları Samet-Batuhan Yavuz babadan toruna nesilden nesile aktarılan lezzet, ustalık, profesyonellik ve titizliğin hikayesi Yavuz Pide.

Yavuz Pide Salonunun işletmecisi İlhami Yavuz bundan tam nerdeyse yarım asır önce (48 yıl) Bulancak’ta küçük bir dükkanda babası Durmuş Yavuz ile beraber vatandaşlara hizmet vermeye başlamış. Yaptığı pideler önce Bulancak, ardından Giresun, Ordu ve Karadeniz illerinde konuşulur olunca ünü de yayılmaya başladı. İşletmede gıda güvenliği ve insan sağlığını göz önüne alarak temiz ve kaliteli üretim yapılmasına çok dikkat etmişler. Olmazsa olmazları her zaman güler yüzlü hizmet anlayışı olmuş. Güleryüz ve mutluluk başarılarının ana unsuru olarak günümüze kadar gelmiş. 1970 yılında Bulancak’ta ilk Durmuş Yavuz tarafından kurulan Pide salonu Bulancak tarihine geçmiş. Yıllardan bu yana odun ateşiyle pişen pide Bulancak insanının vazgeçilmezi haline geldi.

Lezzet aşkı, çalışkanlığı ve titizliğini babası Durmuş Yavuz’dan öğrenen İlhami Yavuzda bunu oğulları Samet ve Batuhan Yavuz’a aşılamış.

Bugün Karadeniz’de bir klasik haline gelen insanların uğrak yeri olan Yavuz Pide, pide çeşitlerinin zenginliğini, inceliğini ve kalitesini en iyi şekilde yansıtıyor.

Yavuz Pide Baba Durmuş Yavuz, sonra oğlu İlhami Yavuz ve oğulları Samet ve Batuhan Yavuz tarafından profesyonel anlamda geleceğe taşınıyor. Yavuz Pide’nin kurucusu Durmuş Yavuz’un öğretileriyle yetişmiş, uzun yıllardan bu yana Bulancak’ta İlhami Yavuz çatısı altında olan ustalar ve hizmet ekibi ile Yavuz Pide lezzeti ve kalitesinin müdavimi lezzet severlerde bu geleneğin diğer sahipleri olarak öne çıkıyor.

Kurulduğu günden bu yana Pide lezzeti ve hizmet kalitesiyle tanınmış otoritelerin övgüsünü kazanan Yavuz Pide Bulancak’ta her zaman öncü. Yazımızı Yavuz Pide İşletmecisi İlhami Yavuz’un sözleriyle noktalayalım; “Müşterilerimizin bizi tercih etmelerinin sebebi, nerdeyse yarım asırlık baba mesleği tecrübemizdir. Ayrıca pidelerimiz odun ateşinde piştiği için lezzetini yıllardan bu yana korumuştur. İşçiliğin yanı sıra kullandığımız malzemeler, un çeşitlerimiz ve hamurlarımız kalitelidir.  Daha da önemlisi bizde müşteri memnuniyeti her zaman ilk önceliğimizdir. Çünkü bir müşteriyi kazanmak aylar, kaybetmek ise saniyeler alabilir”

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.