Erol KÜÇÜK
Köşe Yazarı
Erol KÜÇÜK
 

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ

Dün 10 Ocak çalışan gazeteciler günü idi. Gazetecilik; Fedekarlık, sorumluluk ve bilgi birikimi isteyen son derece kritik öneme sahip bir meslektir. Milli mücadele yıllarında Türk basını, milli birliğin ve beraberliğin sağlanmasında düşman işgaline karşı ülkenin sesi olmuştur. Haberin doğru ve tarafsız bir şekilde ortaya koyan basınımızın toplumun bilgilenmesinde, toplumsal barış, huzur ve güven ortamının güçlenmesine önemli payı bulunmaktadır. Doğru, tarafsız ve gerçek haberin peşinde koşarken bimbir türlü cefayı çeken gerçek gazeteciler için ilan edilen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde bize gelen mesajlar bizleri mutlu etti. Bir fotoğraf karesi için dakikalarca en doğru anı bekleyen; bir satır haberle birçok hayata umut olabileceği gerçeğini unutmadan çalışan arkadaşlar; Kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda her şartta görevleri peşinde koşan, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeden hizmet eden, başta Yıldız Haber gazetesi matbaada çalışanlardan ve basın çalışanları ile Giresun basınının 10 Ocak Çalışan Gazeteci gününü bütün Samimiyetimle kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Yazımı bizler için yazılan sözlerle tamamlamak istiyorum; "Gazeteciler, gördüklerini düşündüklerini,  bildiklerini samimiyetle yazmalıdır." M.Kemal Atatürk "Basın hürriyeti kalkarsa; vicdan, eğitim, konuşma hürriyetleri de kalkar." F.D.Roosevelt
Ekleme Tarihi: 11 Ocak 2022 - Salı
Erol KÜÇÜK

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ

Dün 10 Ocak çalışan gazeteciler günü idi.

Gazetecilik; Fedekarlık, sorumluluk ve bilgi birikimi isteyen son derece kritik öneme sahip bir meslektir.

Milli mücadele yıllarında Türk basını, milli birliğin ve beraberliğin sağlanmasında düşman işgaline karşı ülkenin sesi olmuştur.

Haberin doğru ve tarafsız bir şekilde ortaya koyan basınımızın toplumun bilgilenmesinde, toplumsal barış, huzur ve güven ortamının güçlenmesine önemli payı bulunmaktadır.

Doğru, tarafsız ve gerçek haberin peşinde koşarken bimbir türlü cefayı çeken gerçek gazeteciler için ilan edilen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde bize gelen mesajlar bizleri mutlu etti.

Bir fotoğraf karesi için dakikalarca en doğru anı bekleyen; bir satır haberle birçok hayata umut olabileceği gerçeğini unutmadan çalışan arkadaşlar;

Kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda her şartta görevleri peşinde koşan, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeden hizmet eden, başta Yıldız Haber gazetesi matbaada çalışanlardan ve basın çalışanları ile Giresun basınının 10 Ocak Çalışan Gazeteci gününü bütün Samimiyetimle kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.

Yazımı bizler için yazılan sözlerle tamamlamak istiyorum;

"Gazeteciler, gördüklerini düşündüklerini,  bildiklerini samimiyetle yazmalıdır."

M.Kemal Atatürk

"Basın hürriyeti kalkarsa; vicdan, eğitim, konuşma hürriyetleri de kalkar."

F.D.Roosevelt

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.