Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

ARTIK GALİBİYETLE TANIŞALIM

7 haftadan bu yana galip gelemiyoruz. Halen kara bulutlar Giresunspor üzerinde dolaşıyor. Artık 8.inci hafta deplasman maçında İzmir’de Göztepe’yi yenerek şansızlığımıza son verelim. Son 7 haftadan bu yana galip gelemiyoruz. Ya hep bir değiliz veya ortada bir yanlış var ya da şans bizden yana değil demektir. Evet, artık yeter. Elde sağlam ve işi bilen kariyerli 11 oyuncu ile sahaya çıkıyoruz. Son haftalarda iyi işler yapıyoruz ama sonuca etki etmiyor. Kenar yönetim de mi bir sorun var bilmiyoruz. Tribünler desen aynı yani mükemmel derecede takımını destekliyor. Artık eksik olan o takım ruhunu yakalamamız lazım. Yani anlayacağınız her geçen hafta kahroluyoruz. Son 7 haftadan bu yana rahat, huzurlu, galibiyetle sonuçlanacak maçlar izleyememenin hüznü içindeyim. Artık yeter galip gelerek üç puanımızı alalım ve huzur bulalım bir haftalığına da olsa. Artık sevinç fotoları çekmek istiyorum. Maç bitiyor herkesin kafa önde moral bozuk eve gitmesini de istemiyorum. Çok mu şey istiyorum? Artık yeter ben galip gelmek istiyorum. Sizce ben çok mu şey istiyorum? Ama biz galibiyet istiyoruz, çok bir şey değil. Pazar günü İzmir’de bunu başaracağımıza inanıyorum...
Ekleme Tarihi: 30 Eylül 2021 - Perşembe
Köşe Vuruşu *Spor*

ARTIK GALİBİYETLE TANIŞALIM

7 haftadan bu yana galip gelemiyoruz. Halen kara bulutlar Giresunspor üzerinde dolaşıyor. Artık 8.inci hafta deplasman maçında İzmir’de Göztepe’yi yenerek şansızlığımıza son verelim. Son 7 haftadan bu yana galip gelemiyoruz.

Ya hep bir değiliz veya ortada bir yanlış var ya da şans bizden yana değil demektir. Evet, artık yeter. Elde sağlam ve işi bilen kariyerli 11 oyuncu ile sahaya çıkıyoruz. Son haftalarda iyi işler yapıyoruz ama sonuca etki etmiyor. Kenar yönetim de mi bir sorun var bilmiyoruz. Tribünler desen aynı yani mükemmel derecede takımını destekliyor. Artık eksik olan o takım ruhunu yakalamamız lazım. Yani anlayacağınız her geçen hafta kahroluyoruz. Son 7 haftadan bu yana rahat, huzurlu, galibiyetle sonuçlanacak maçlar izleyememenin hüznü içindeyim. Artık yeter galip gelerek üç puanımızı alalım ve huzur bulalım bir haftalığına da olsa. Artık sevinç fotoları çekmek istiyorum. Maç bitiyor herkesin kafa önde moral bozuk eve gitmesini de istemiyorum. Çok mu şey istiyorum? Artık yeter ben galip gelmek istiyorum. Sizce ben çok mu şey istiyorum? Ama biz galibiyet istiyoruz, çok bir şey değil. Pazar günü İzmir’de bunu başaracağımıza inanıyorum...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.