Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

GIRESUNSPOR'UN ZOR SINAVI

Süper Ligde ilk iki maçın sonunda kalesinde 4 gol gören ve son sırada yer alan Giresunspor, Pazar gecesi 21.45'te sahasında kritik bir maça çıkıyor. Yeşil-beyazlılar, Süper Lig'in 3.haftasında kendi sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak. Süper Ligde ilk iki maçta sahaya gerçek oyununu yansıtamayan Giresunspor bu maçtan puan yada puanlar alacak. Düşünmek bile istemiyorum bu maçta da puan alamazsak zor haftalar bizi bekliyor demektir. Trabzonspor 2 de 2 galibiyet aldı. Bu maçtan da galip ayrılmak isteyecektir. Artık Giresunspor ve taraftarları bu maçta kenetlenme zamanı. Artık başarılı olmamız için bir bütün olmalıyız. Hocamız zorlu koşullarda görevini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor. Hepimizin görevi ve önceliği Giresunsporumuzun başarısıdır. Futbolcular uyum sorunu yaşıyorlar. Önemli olan bunun en kısa zamanda giderilmesi Takımın bir oluşum içinde olduğunu biliyoruz. Birbirleriyle yeni oynamaya başlayan oyuncuların olduğu bir takımda kayıplar olacaktır. Futbolda bunlar var. Umudum bu maçta alacağımız puan yada puanlarla umudumuzu geleceğe taşımamız.
Ekleme Tarihi: 27 Ağustos 2021 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

GIRESUNSPOR'UN ZOR SINAVI

Süper Ligde ilk iki maçın sonunda kalesinde 4 gol gören ve son sırada yer alan Giresunspor, Pazar gecesi 21.45'te sahasında kritik bir maça çıkıyor.

Yeşil-beyazlılar, Süper Lig'in 3.haftasında kendi sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak.

Süper Ligde ilk iki maçta sahaya gerçek oyununu yansıtamayan Giresunspor bu maçtan puan yada puanlar alacak.

Düşünmek bile istemiyorum bu maçta da puan alamazsak zor haftalar bizi bekliyor demektir.

Trabzonspor 2 de 2 galibiyet aldı. Bu maçtan da galip ayrılmak isteyecektir.

Artık Giresunspor ve taraftarları bu maçta kenetlenme zamanı. Artık başarılı olmamız için bir bütün olmalıyız.

Hocamız zorlu koşullarda görevini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor. Hepimizin görevi ve önceliği

Giresunsporumuzun başarısıdır.

Futbolcular uyum sorunu yaşıyorlar. Önemli olan bunun en kısa zamanda giderilmesi

Takımın bir oluşum içinde olduğunu biliyoruz. Birbirleriyle yeni oynamaya başlayan oyuncuların olduğu bir takımda kayıplar olacaktır. Futbolda bunlar var.

Umudum bu maçta alacağımız puan yada puanlarla umudumuzu geleceğe taşımamız.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.