Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

ÖNCE DOSTLUK KAZANSIN

Kalan 4 maç. Biz 3 deplasman maçına çıkıyoruz. Lider Eynesilspor ile aramızda 10 puan fark var. Eğri oturalım doğru konuşalım misali biz geç uyandık. Aradaki fark kapanması mucize bence. Birincilik Eynesilspor, Ünye ve Sebatspor arasında geçer diye düşünüyorum. Bu takımlardan biri ipi göğüsler. Pazar günü Eynesil'de oynanacak Bölgesel Amatör Lig maçının dostane bir hava içerisinde geçeceğine inanıyorum. Ben dostluğun, misafirperverliğin, aklıselimin kazanmasını istiyorum. Güzel bir bahar gününde sahada çok güzel bir maç izleneceğini düşünüyor ve 'önce dostluk sonra da hak eden kazansın' diyorum. Sonuçta bu bir sportif müsabakadır. Takımımız son 5 maçında galip geldi. Lider Eynesilspor'u yenmesi sürpriz sayılmaz. Bu maç iki takım için ciddi bir sınav olacak. Benim için maçın sonucundan çok dostlukların yaşanması en büyük temennimdir. Sahada hak eden takımın kazanmasını ve kaybedenin kazananı alkışlaması kadar güzel bir dostluk örneği var mı? Takım olarak zorlu Eynesil deplasmanına 1926 Bulancakspor moralli gidiyor. Bizden çok rakip düşünsün. Adım adım diğer iki takım ensesinde. Bu önemli maçta sahada iki takımda stada gelecek sporseverlere heyecanlı bir doksan ve artı dakika izlettirmelerini temenni ediyorum.
Ekleme Tarihi: 11 Mart 2022 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

ÖNCE DOSTLUK KAZANSIN

Kalan 4 maç. Biz 3 deplasman maçına çıkıyoruz. Lider Eynesilspor ile aramızda 10 puan fark var. Eğri oturalım doğru konuşalım misali biz geç uyandık. Aradaki fark kapanması mucize bence. Birincilik Eynesilspor, Ünye ve Sebatspor arasında geçer diye düşünüyorum. Bu takımlardan biri ipi göğüsler.

Pazar günü Eynesil'de oynanacak Bölgesel Amatör Lig maçının dostane bir hava içerisinde geçeceğine inanıyorum. Ben dostluğun, misafirperverliğin, aklıselimin kazanmasını istiyorum.

Güzel bir bahar gününde sahada çok güzel bir maç izleneceğini düşünüyor ve 'önce dostluk sonra da hak eden kazansın' diyorum.

Sonuçta bu bir sportif müsabakadır.

Takımımız son 5 maçında galip geldi. Lider Eynesilspor'u yenmesi sürpriz sayılmaz.

Bu maç iki takım için ciddi bir sınav olacak. Benim için maçın sonucundan çok dostlukların yaşanması en büyük temennimdir.

Sahada hak eden takımın kazanmasını ve kaybedenin kazananı alkışlaması kadar güzel bir dostluk örneği var mı?

Takım olarak zorlu Eynesil deplasmanına 1926 Bulancakspor moralli gidiyor. Bizden çok rakip düşünsün. Adım adım diğer iki takım ensesinde.

Bu önemli maçta sahada iki takımda stada gelecek sporseverlere heyecanlı bir doksan ve artı dakika izlettirmelerini temenni ediyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.