Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

GİTTİ GİDİYOR GİRESUNSPOR

Bugün (19 Aralık Salı) saat 17.00'de sahamızda Gençlerbirliği ile ölüm kalım maçımız var. Takım oldukça genç.Tamamen tesadüfü bir oyun oynuyoruz.Oyun taktiği yok.90 dakika süren bir tesadüf zinciri.Zaten puan durumuna bakınca bu göze çarpıyor.Oynanan 15 maçta sadece alınan 2 galibiyet. Şans oyunu gibi. Lige ara verildikten sonra puan  kayıpları kronik hale geldi. Ama yine de bizi bir kere şaşırtsanız olmaz mı?Bir kere de şu ciddiyeti Gençlerbirliği maçında  gösterseniz olmaz mı? Artık takımların bize karşı nasıl oynayacağı belli.Herkes seni çözmüş sen kendini çözememişsin. Bir zamanlar hırsla dolu bir Giresunspor vardı.Başarıya aç,susamış bir Giresunspor.Takımda arkadaşlık yardımlaşma üst düzeydeydi.Bugün bunlardan eser yok.Ne bir hırs var ne de yardımlaşma. Takım gittikçe bencilleşiyor,herkes kendi derdinde. Kazanırsın ya da kaybedersin ama hedeflerden ve o hedeflere yürümekten vazgeçemezsin. Önüne hangi takım çıkarsa çıksın aynı ciddiyetle oynamak zorundasındır çünkü karşında Galatasaray'da olsa Gençlerbirliği'de maç sonunda kazanılan 3 puandır.Her maç aynıdır,aynı ciddiyetle oynanmalıdır. Artık uyanma zamanı.Bugün Gençlerbirliği ile oynuyorsunuz.Bu maçtan alınacak 3 puan yüzleri güldürecek.Yine umut yeşerecek.Bu maç ligde tamam mı devam mı maçı niteliğindedir. Kazanın ve kendinizi affettirin.Çıkın aslanlar gibi oynayın ve kazanın.
Ekleme Tarihi: 19 Aralık 2023 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

GİTTİ GİDİYOR GİRESUNSPOR

Bugün (19 Aralık Salı) saat 17.00'de sahamızda Gençlerbirliği ile ölüm kalım maçımız var.

Takım oldukça genç.Tamamen tesadüfü bir oyun oynuyoruz.Oyun taktiği yok.90 dakika süren bir tesadüf zinciri.Zaten puan durumuna bakınca bu göze çarpıyor.Oynanan 15 maçta sadece alınan 2 galibiyet. Şans oyunu gibi.

Lige ara verildikten sonra puan  kayıpları kronik hale geldi.

Ama yine de bizi bir kere şaşırtsanız olmaz mı?Bir kere de şu ciddiyeti Gençlerbirliği maçında  gösterseniz olmaz mı?

Artık takımların bize karşı nasıl oynayacağı belli.Herkes seni çözmüş sen kendini çözememişsin.

Bir zamanlar hırsla dolu bir Giresunspor vardı.Başarıya aç,susamış bir Giresunspor.Takımda arkadaşlık yardımlaşma üst düzeydeydi.Bugün bunlardan eser yok.Ne bir hırs var ne de yardımlaşma.

Takım gittikçe bencilleşiyor,herkes kendi derdinde.

Kazanırsın ya da kaybedersin ama hedeflerden ve o hedeflere yürümekten vazgeçemezsin. Önüne hangi takım çıkarsa çıksın aynı ciddiyetle oynamak zorundasındır çünkü karşında Galatasaray'da olsa Gençlerbirliği'de maç sonunda kazanılan 3 puandır.Her maç aynıdır,aynı ciddiyetle oynanmalıdır.

Artık uyanma zamanı.Bugün Gençlerbirliği ile oynuyorsunuz.Bu maçtan alınacak 3 puan yüzleri güldürecek.Yine umut yeşerecek.Bu maç ligde tamam mı devam mı maçı niteliğindedir. Kazanın ve kendinizi affettirin.Çıkın aslanlar gibi oynayın ve kazanın.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.