Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

GİRESUNSPOR'DA UMUTLAR BİTİYOR

Geçtiğimiz hafta Çotanak Arena stadında çok az taraftar Çorum FK'den alınacak 3 puanı beklemeye başlamışlardı. Ancak unuttukları birşey vardı. Giresunspor son 7 hafta içte ve dışta oynadığı 7 maçta sıfır çekmişti.Yine de öyle oldu.Kendi sahasında rakibe 3-0 gibi farklı bir sonuçla yenildi.Oysa ilk yarı bu takımı deplasmanda yenmişti. Birde Giresunspor'dan üstüne üstlük federasyon tarafından ödenmeyen borçlar nedeniyle 3 puan daha silindi. Giresunspor böylece kalan 6 puanla ligin dibine demir attı.Hemde ne demir.Sök sökebilirsen.. Düşme hattı içinde bulunan  Ş.Urfa'nın puanı 16 olduğuna göre  Giresunspor'un bu futbolla  bu puana ulaşması imkansızın imkansızı. Giresunspor yine yanıltmadı.Üst üste içte ve dışta oynadığı 8 maçtan sıfır çekti. Ne derseniz deyin? Aksilikler İyi futbolcuların takımdan ayrılması Sürekli teknik direktör değişiklikleri Silinen puanlar Futbolcuların çok genç olması Transfer tahtasının açılmaması Giresunspor'u sona getirdi. Gol pozisyonlarında yetersiz, etkisiz,silik futbol,beceriksizlik gibi olumsuzluklar. Daha önceki yazılarımda değindiğim gibi "Giresun'u zor günler bekliyor." "Hüsran" "Giresunspor yoğun bakımda" Bu saatten sonra gidişat 2.Lig Giresunspor'da. Düşüş devam ediyor...
Ekleme Tarihi: 26 Ocak 2024 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

GİRESUNSPOR'DA UMUTLAR BİTİYOR

Geçtiğimiz hafta Çotanak Arena stadında çok az taraftar Çorum FK'den alınacak 3 puanı beklemeye başlamışlardı.

Ancak unuttukları birşey vardı.

Giresunspor son 7 hafta içte ve dışta oynadığı 7 maçta sıfır çekmişti.Yine de öyle oldu.Kendi sahasında rakibe 3-0 gibi farklı bir sonuçla yenildi.Oysa ilk yarı bu takımı deplasmanda yenmişti.

Birde Giresunspor'dan üstüne üstlük federasyon tarafından ödenmeyen borçlar nedeniyle 3 puan daha silindi.

Giresunspor böylece kalan 6 puanla ligin dibine demir attı.Hemde ne demir.Sök sökebilirsen..

Düşme hattı içinde bulunan  Ş.Urfa'nın puanı 16 olduğuna göre  Giresunspor'un bu futbolla  bu puana ulaşması imkansızın imkansızı.

Giresunspor yine yanıltmadı.Üst üste içte ve dışta oynadığı 8 maçtan sıfır çekti.

Ne derseniz deyin?

Aksilikler

İyi futbolcuların takımdan ayrılması

Sürekli teknik direktör değişiklikleri

Silinen puanlar

Futbolcuların çok genç olması

Transfer tahtasının açılmaması

Giresunspor'u sona getirdi.

Gol pozisyonlarında yetersiz, etkisiz,silik futbol,beceriksizlik gibi olumsuzluklar.

Daha önceki yazılarımda değindiğim gibi

"Giresun'u zor günler bekliyor."

"Hüsran"

"Giresunspor yoğun bakımda"

Bu saatten sonra gidişat 2.Lig Giresunspor'da.

Düşüş devam ediyor...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.