Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

1926 BULANCAKSPOR'UN KADERİ OYNAYACAĞI İKİ MAÇA BAĞLI

Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Arsin İdmanyurdu'nu zorda olsa 1-0 yenen 1926 Bulancakspor'un kaderi bu hafta sonu deplasmanda Görelespor, sonraki hafta sahasında oynayacağı lider Çayelispor maçına bağlı. Yoksa her iki maçtan kaybedilecek puan ya da puanlar 1926 Bulancakspor'un şampiyonluğunu gelecek baharlara bırakır. Bu ligde her takım her takımı yener. Düşün Erzurum Palandöken’de buzla dans edip alışık olmadığın sahada 3-0 gibi net bir sonuçla yeniyorsun saha ve seyircinin önünde Arsin İdmanyurdu’nu zorla yendiğin gibi bir de kaleci Miraç kırmızı kartla oyun dışı kalıyor. En az iki maç ceza alacağına göre iki önemli maçta olmayacak demektir. Evet doğrudur hakemler kötü maç yönetiyor. Sonuç bağırıp çağırmakla olmuyor ki. Hakemlere yaptırım da yok. O zaman eline geçen fırsatları skora yansıtacaksın. Önünde iki önemli maç var. Kesinlikle her iki maçtan da galip ayrılmak zorundasın. Bu da yetmiyor sonraki maçlarda sen kazandıkça rakibinin puan ya da puanlar kaybetmesini bekleyeceksin. İkinci sıraya yükselmen seni avutmasın. Senin olduğun yer ilktir. Kırmızı-beyazlılar önce deplasmanda Görelespor, sonra sahasında oynayacağı lider Çayelispor maçı 1926 Bulancakspor'un kaderini belirleyecektir. Ya tamam ya devam. İlk yarıda bazı maçlarda cepten yedik. Şimdi kaybedilen puanları su gibi arıyoruz. Lider bizden 5 puan önde. Artık kayba tahammülümüz yok. Öncelikle 3+3=6 puanı iki hafta sonunda hanemize yazdırmak zorundayız. Şampiyonluğu 6 puan aldıktan sonra düşünmeliyiz. Futbolun doğrularını yapmaya çalışan iki önemli rakiple oynayacağız art arda. Zor iki müsabaka bizi bekliyor. Kalemizde penaltıyı kurtaran Miraç'ta olmayacak. Sadece maçtan sonra futbolun konuşulacağı herhangi bir sakatlık yaşanmayacağı herkesin keyif alacağı müsabakalar olur. Öncelik Görelespor'u yenip yolumuza devam etmek arzusunda olmalıyız. Sonra sahamızda liderle karşılaşacağız. Bu maçtan alacağımız 3 puan yolumuzu açar. Yoksa şampiyonluk tekrar gelecek baharlara kalır. Ancak böyle bir kadroyu Giresunspor'da olduğu gibi bir araya getiremezsin. Bizden hatırlatması...
Ekleme Tarihi: 16 Şubat 2024 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

1926 BULANCAKSPOR'UN KADERİ OYNAYACAĞI İKİ MAÇA BAĞLI

Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Arsin İdmanyurdu'nu zorda olsa 1-0 yenen 1926 Bulancakspor'un kaderi bu hafta sonu deplasmanda Görelespor, sonraki hafta sahasında oynayacağı lider Çayelispor maçına bağlı. Yoksa her iki maçtan kaybedilecek puan ya da puanlar 1926 Bulancakspor'un şampiyonluğunu gelecek baharlara bırakır. Bu ligde her takım her takımı yener. Düşün Erzurum Palandöken’de buzla dans edip alışık olmadığın sahada 3-0 gibi net bir sonuçla yeniyorsun saha ve seyircinin önünde Arsin İdmanyurdu’nu zorla yendiğin gibi bir de kaleci Miraç kırmızı kartla oyun dışı kalıyor. En az iki maç ceza alacağına göre iki önemli maçta olmayacak demektir.

Evet doğrudur hakemler kötü maç yönetiyor. Sonuç bağırıp çağırmakla olmuyor ki. Hakemlere yaptırım da yok. O zaman eline geçen fırsatları skora yansıtacaksın. Önünde iki önemli maç var. Kesinlikle her iki maçtan da galip ayrılmak zorundasın. Bu da yetmiyor sonraki maçlarda sen kazandıkça rakibinin puan ya da puanlar kaybetmesini bekleyeceksin. İkinci sıraya yükselmen seni avutmasın. Senin olduğun yer ilktir. Kırmızı-beyazlılar önce deplasmanda Görelespor, sonra sahasında oynayacağı lider Çayelispor maçı 1926 Bulancakspor'un kaderini belirleyecektir. Ya tamam ya devam.

İlk yarıda bazı maçlarda cepten yedik. Şimdi kaybedilen puanları su gibi arıyoruz. Lider bizden 5 puan önde. Artık kayba tahammülümüz yok. Öncelikle 3+3=6 puanı iki hafta sonunda hanemize yazdırmak zorundayız. Şampiyonluğu 6 puan aldıktan sonra düşünmeliyiz.

Futbolun doğrularını yapmaya çalışan iki önemli rakiple oynayacağız art arda. Zor iki müsabaka bizi bekliyor. Kalemizde penaltıyı kurtaran Miraç'ta olmayacak. Sadece maçtan sonra futbolun konuşulacağı herhangi bir sakatlık yaşanmayacağı herkesin keyif alacağı müsabakalar olur. Öncelik Görelespor'u yenip yolumuza devam etmek arzusunda olmalıyız. Sonra sahamızda liderle karşılaşacağız. Bu maçtan alacağımız 3 puan yolumuzu açar. Yoksa şampiyonluk tekrar gelecek baharlara kalır. Ancak böyle bir kadroyu Giresunspor'da olduğu gibi bir araya getiremezsin.

Bizden hatırlatması...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.