Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

1926 BULANCAKSPOR’DA ŞAMPİYONLUK UMUTLARI AZALIYOR

Lider Çayelispor’un 5 puan gerisinde kalan 1926 Bulancakspor’da şampiyonluk umutları her geçen hafta azalıyor. Sahamızda Arhavi O8 Spor’u farklı yenmemize rağmen lider Çayelispor’da deplasmanda farklı yendiği için değişen bir şey yok. Aradaki puan farkı yine 5 puan devam ediyor. İlk yarıda hiç boş yere kaybedilen puanlar nedeniyle 1926 Bulancakspor , bu sezon hedeflerini bir bir tüketiyor. Bölgesel Amatör Ligde matematiksel olarak şampiyonluk yarışının içinde olan Kırmızı-beyazlılar, bu sezon ligde 18. hafta sonunda lider Çayelispor’un 5 puan gerisinde kalarak, zirve yarışında büyük yara aldı. Kalan 6 maçta Çayelispor önümüzdeki haftalarda oynayacağı ilk 3 maçı rahat alır düşüncesindeyim. Sahasında Kars 36 spor, deplasmanda Palandökenspor, sahasında Arsinspor’u çok rahat yener. Sonra Görele’ye geliyor.Görelespor’a yenilse bile kalan maçları SerhatArdahan ve Arhavispor’dan çok rahat puan alacaktır.  Bunları yazarken 1926 Bulancakspor’da kalan 6 maçını da almak zorunda. Bu hafta sonu matematiksel olarak bizim gibi şampiyonluk kovalayan deplasmanda Doğu Beyazıtspor ile karşılaşacağız. Bana göre 3 ihtimalli bir maç olacak. Bence SerhatArdahanspor’a yenilmekle biz şampiyonluğu gelecek bahara bıraktık gibi geliyor bana. Ancak bir gerçek var Ligde kaldık.  
Ekleme Tarihi: 12 Mart 2024 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

1926 BULANCAKSPOR’DA ŞAMPİYONLUK UMUTLARI AZALIYOR

Lider Çayelispor’un 5 puan gerisinde kalan 1926 Bulancakspor’da şampiyonluk umutları her geçen hafta azalıyor. Sahamızda Arhavi O8 Spor’u farklı yenmemize rağmen lider Çayelispor’da deplasmanda farklı yendiği için değişen bir şey yok. Aradaki puan farkı yine 5 puan devam ediyor. İlk yarıda hiç boş yere kaybedilen puanlar nedeniyle 1926 Bulancakspor , bu sezon hedeflerini bir bir tüketiyor.

Bölgesel Amatör Ligde matematiksel olarak şampiyonluk yarışının içinde olan Kırmızı-beyazlılar, bu sezon ligde 18. hafta sonunda lider Çayelispor’un 5 puan gerisinde kalarak, zirve yarışında büyük yara aldı.

Kalan 6 maçta Çayelispor önümüzdeki haftalarda oynayacağı ilk 3 maçı rahat alır düşüncesindeyim. Sahasında Kars 36 spor, deplasmanda Palandökenspor, sahasında Arsinspor’u çok rahat yener. Sonra Görele’ye geliyor.Görelespor’a yenilse bile kalan maçları SerhatArdahan ve Arhavispor’dan çok rahat puan alacaktır.

 Bunları yazarken 1926 Bulancakspor’da kalan 6 maçını da almak zorunda. Bu hafta sonu matematiksel olarak bizim gibi şampiyonluk kovalayan deplasmanda Doğu Beyazıtspor ile karşılaşacağız. Bana göre 3 ihtimalli bir maç olacak. Bence SerhatArdahanspor’a yenilmekle biz şampiyonluğu gelecek bahara bıraktık gibi geliyor bana. Ancak bir gerçek var Ligde kaldık.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.