Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

1926 BULANCAKSPOR SON DÖRT MAÇI ALARAK 4/4 YAPTI

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup ekiplerinden Takımımız 1926 Bulancakspor 7 Kasım'da göreve gelen teknik direktör Ergün Ortakcı yönetiminde çıktığı son 4 maçtan 4 galibiyetle ayrılarak puanını 19’a çıkartarak ilk dörtte yer aldı. Teknik Direktör Mustafa Adam görevden ayrılmasının ardından teknik direktörlüğe getirilen Ergun Ortakçı yönetimindeki 1926 Bulancakspor Doğubeyazıtspor, Kelkitspor, Kireçhanespor, Rize Özelİdarespor’u yenerek son dört maçında 4 galibiyet alarak 12 puan aldı. Takımda kazanma alışkanlığı başladı. Son 4 hafta 1926 Bulancakspor için olumlu geçti. Hem sıralamada geldiği basamak hem de sahada yapmaya çalıştığı oyun felsefesinin izlerini görmemiz açısından olumlu. Takım son 4 müsabaka üst üste kazandı. Kazanırken oyunculara öz güven de getiriyor. Sahanın içinde oyuncuların neler yapabileceğini görmek, takıma cesaret kazandırıyor. Kazanma alışkanlığını elde ederken futbol takımları psikolojik olarak hırpalanabiliyor. Rüzgarın tersten estiği süreçler de olabiliyor. O zamanlar da pes etmemesi gerekiyor oyuncuların. Rüzgarı arkamıza aldığımızda, işler iyi giderken ayaklarımızın yere sağlam basması, rehavete kapılmamamız, aksine kulübe ve birbirimize karşı sorumluluğumuzun bilincinde olmak, oyuncuları daha çok adapte ediyor. İlk yarı son iki haftaya giriyoruz. İçte Bayburt Belediyespor ile oynarken, dışta Kars36 Spor ile ilk yarıyı tamamlıyoruz. Bu iki maçtan alınacak 6 puan takımı bir başka havaya sokar. Devre arası, kısa bir zaman dilimi. Orada da çalışmalar olacaktır. İkinci yarı telafisi olmayan maçlar bizi bekliyor. İkinci yarı her takım takım daha özenli, dikkatli davranacak. Biz de özellikle ilk yarıda son 2 müsabakayı kazanarak geçmek istiyoruz ki devre arası daha üretken bir futbol takımını ortaya çıkarıp ikinci yarıya başlayalım.
Ekleme Tarihi: 26 Aralık 2023 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

1926 BULANCAKSPOR SON DÖRT MAÇI ALARAK 4/4 YAPTI

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup ekiplerinden Takımımız 1926 Bulancakspor 7 Kasım'da göreve gelen teknik direktör Ergün Ortakcı yönetiminde çıktığı son 4 maçtan 4 galibiyetle ayrılarak puanını 19’a çıkartarak ilk dörtte yer aldı. Teknik Direktör Mustafa Adam görevden ayrılmasının ardından teknik direktörlüğe getirilen Ergun Ortakçı yönetimindeki 1926 Bulancakspor Doğubeyazıtspor, Kelkitspor, Kireçhanespor, Rize Özelİdarespor’u yenerek son dört maçında 4 galibiyet alarak 12 puan aldı.

Takımda kazanma alışkanlığı başladı. Son 4 hafta 1926 Bulancakspor için olumlu geçti. Hem sıralamada geldiği basamak hem de sahada yapmaya çalıştığı oyun felsefesinin izlerini görmemiz açısından olumlu. Takım son 4 müsabaka üst üste kazandı. Kazanırken oyunculara öz güven de getiriyor. Sahanın içinde oyuncuların neler yapabileceğini görmek, takıma cesaret kazandırıyor. Kazanma alışkanlığını elde ederken futbol takımları psikolojik olarak hırpalanabiliyor. Rüzgarın tersten estiği süreçler de olabiliyor. O zamanlar da pes etmemesi gerekiyor oyuncuların. Rüzgarı arkamıza aldığımızda, işler iyi giderken ayaklarımızın yere sağlam basması, rehavete kapılmamamız, aksine kulübe ve birbirimize karşı sorumluluğumuzun bilincinde olmak, oyuncuları daha çok adapte ediyor. İlk yarı son iki haftaya giriyoruz. İçte Bayburt Belediyespor ile oynarken, dışta Kars36 Spor ile ilk yarıyı tamamlıyoruz. Bu iki maçtan alınacak 6 puan takımı bir başka havaya sokar. Devre arası, kısa bir zaman dilimi. Orada da çalışmalar olacaktır. İkinci yarı telafisi olmayan maçlar bizi bekliyor. İkinci yarı her takım takım daha özenli, dikkatli davranacak. Biz de özellikle ilk yarıda son 2 müsabakayı kazanarak geçmek istiyoruz ki devre arası daha üretken bir futbol takımını ortaya çıkarıp ikinci yarıya başlayalım.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.