Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

1926 BULANCAKSPOR BUZDA DANSIN GALİBİ...

1926 Bulancakspor ikinci yarı ilk maçında Erzurum Palandökenbeledi yespor ile Palandöken İrtifa Kamp Merkezi spor kompleksinde karşı karşıya geldi. Tamamen buzla kaplı olan ve eksi 10 derece soğukta oynanan sahada 1926 Bulancakspor'un maçın ertelenmesi için tüm ısrarlarına rağmen maç oynandı.Buzda dansı 3-0 gibi net bir skorla 1926 Bulancakspor kazandı. Bölgesel Amatör Ligde artık kolay maç yok.Bütün maçlar zor geçiyor.1926 Bulancakspor'un en uzak ve en zor maçlarından bir tanesiydi. Karşılaşmanın ilk 35 dakikasında sahada bütün hatlarıyla rakibin üstüne giden,baskı yapan,pres yapan bir 1926 Bulancakspor vardı.Bu dakikalarda önce Umut Arslan,sonra Murat Kara ile 1926 Bulancakspor iki gol bularak ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. Bu erken gelen skor üstünlüğü kırmızı-beyazlıların temposunu, kazanma hırsını artırdı. İlk dakikadan bitiş düdüğüne oyunun hakimi,daha çok gol pozisyonuna giren takım yine bizdik. Murat Kara'nın takımını rakip sahaya taşıyan olağanüstü bir fizik gücü var. Her şeye rağmen zirve yarışında 1926 Bulancakspor'a üç puan lazımdı.Cumartesi günü de hak ederek galip geldiler. İkinci yarı başlangıç güzel. Yine bu önümüzdeki cumartesi  bize Arsinidmanyurdu geliyor.Sonra Giresun'un Bölgesel Amatör'ün derbisi diye nitelendirilen Görele'ye gidiyoruz.Bu maç bizim dönüm maçımız diye düşünüyorum. Sonra sahamızda karşılaşacağımız Çayelispor maçı ve alacağımız üç puan bize hedefimize daha daha yaklaştıracaktır.
Ekleme Tarihi: 06 Şubat 2024 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

1926 BULANCAKSPOR BUZDA DANSIN GALİBİ...

1926 Bulancakspor ikinci yarı ilk maçında Erzurum Palandökenbeledi yespor ile Palandöken İrtifa Kamp Merkezi spor kompleksinde karşı karşıya geldi.

Tamamen buzla kaplı olan ve eksi 10 derece soğukta oynanan sahada 1926 Bulancakspor'un maçın ertelenmesi için tüm ısrarlarına rağmen maç oynandı.Buzda dansı 3-0 gibi net bir skorla 1926 Bulancakspor kazandı.

Bölgesel Amatör Ligde artık kolay maç yok.Bütün maçlar zor geçiyor.1926 Bulancakspor'un en uzak ve en zor maçlarından bir tanesiydi. Karşılaşmanın ilk 35 dakikasında sahada bütün hatlarıyla rakibin üstüne giden,baskı yapan,pres yapan bir 1926 Bulancakspor vardı.Bu dakikalarda önce Umut Arslan,sonra Murat Kara ile 1926 Bulancakspor iki gol bularak ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

Bu erken gelen skor üstünlüğü kırmızı-beyazlıların temposunu, kazanma hırsını artırdı.

İlk dakikadan bitiş düdüğüne oyunun hakimi,daha çok gol pozisyonuna giren takım yine bizdik.

Murat Kara'nın takımını rakip sahaya taşıyan olağanüstü bir fizik gücü var.

Her şeye rağmen zirve yarışında 1926 Bulancakspor'a üç puan lazımdı.Cumartesi günü de hak ederek galip geldiler.

İkinci yarı başlangıç güzel.

Yine bu önümüzdeki cumartesi  bize Arsinidmanyurdu geliyor.Sonra Giresun'un Bölgesel Amatör'ün derbisi diye nitelendirilen Görele'ye gidiyoruz.Bu maç bizim dönüm maçımız diye düşünüyorum. Sonra sahamızda karşılaşacağımız Çayelispor maçı ve alacağımız üç puan bize hedefimize daha daha yaklaştıracaktır.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.