Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

1926 BULANCAKSPOR BEŞTE BEŞ YAPMAK İSTİYOR

1926 Bulancakspor'da hedef beşte beş. Bölgesel Amatör Ligde  Cumartesi günü sahasında B.Belediyespor ile karşılaşacak olan 1926 Bulancakspor rakibini mağlup etmesi halinde bu sezon ilk kez 5 maç art arda kazanmış olacak. Son dört hafta D.Bayazıt,Kelkit, Kireçhanespor'Rize Özel İdarespor'u yenerek dikkatleri üzerine çeken Giresun ekibi bu kez yarın oynayacağı B.Belediyespor'uda yenerek bu sezonki galibiyet serisi rekorunu kırmanın hesabını yapıyor. 1926 Bulancakspor,ilk yarının son haftalarına çıkışa geçtiler.Ve de önemli bir galibiyet serisi yakaladılar.Öğrencilerin ön güvenleri de yerine geldi. Alınan sonuçlar iyi günlerin habercisi. Arada 5 puan fark var ama zirve ile arasındaki puan farkını kapatmak için yeni galibiyetlere ihtiyacımız var. Futbolcularımızın son haftalarda gösterdikleri performansları bu maçta da göstereceklerine  inanıyorum.Hatta farka bile gideceklerine. Cumartesi günü saat 13'te başlayacak maçta seyirci rekoru kırılacağı söyleniyor.  
Ekleme Tarihi: 29 Aralık 2023 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

1926 BULANCAKSPOR BEŞTE BEŞ YAPMAK İSTİYOR

1926 Bulancakspor'da hedef beşte beş.

Bölgesel Amatör Ligde  Cumartesi günü sahasında B.Belediyespor ile karşılaşacak olan 1926 Bulancakspor rakibini mağlup etmesi halinde bu sezon ilk kez 5 maç art arda kazanmış olacak.

Son dört hafta D.Bayazıt,Kelkit, Kireçhanespor'Rize Özel İdarespor'u yenerek dikkatleri üzerine çeken Giresun ekibi bu kez yarın oynayacağı B.Belediyespor'uda yenerek bu sezonki galibiyet serisi rekorunu kırmanın hesabını yapıyor.

1926 Bulancakspor,ilk yarının son haftalarına çıkışa geçtiler.Ve de önemli bir galibiyet serisi yakaladılar.Öğrencilerin ön güvenleri de yerine geldi.

Alınan sonuçlar iyi günlerin habercisi.

Arada 5 puan fark var ama zirve ile arasındaki puan farkını kapatmak için yeni galibiyetlere ihtiyacımız var.

Futbolcularımızın son haftalarda gösterdikleri performansları bu maçta da göstereceklerine  inanıyorum.Hatta farka bile gideceklerine.

Cumartesi günü saat 13'te başlayacak maçta seyirci rekoru kırılacağı söyleniyor.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.