Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

1926 BULANCAKSPOR 5/5 YAPTI

1926 Bulancakspor'u tutana aşk olsun. Allah nazardan saklasın. Son beş maçını alarak 5'te 5 galibiyet alarak puanını 22 yaparak üçüncü sıraya yükseldi. 1926 Bulancak son beş maçından hep galip ayrıldı. En son sahasında Bayburtbelediyespor'u 4-1 yenerek galibiyet serisine devam etti. Lige şampiyon parolası ile çıkan 1926 Bulancakspor ilk yarının son maçı olan Kars 36 spor'u da deplasmanda yenerek altıda altı yapma peşinde. Devre arası yapacağı 3-4 takviye ile takımın sezon sonu mutlu sona ulaşacağı kesin gözüküyor.
Ekleme Tarihi: 02 Ocak 2024 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

1926 BULANCAKSPOR 5/5 YAPTI

1926 Bulancakspor'u tutana aşk olsun.

Allah nazardan saklasın.

Son beş maçını alarak 5'te 5 galibiyet alarak puanını 22 yaparak üçüncü sıraya yükseldi.

1926 Bulancak son beş maçından hep galip ayrıldı. En son sahasında Bayburtbelediyespor'u 4-1 yenerek galibiyet serisine devam etti.

Lige şampiyon parolası ile çıkan 1926 Bulancakspor ilk yarının son maçı olan Kars 36 spor'u da deplasmanda yenerek altıda altı yapma peşinde.

Devre arası yapacağı 3-4 takviye ile takımın sezon sonu mutlu sona ulaşacağı kesin gözüküyor.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.