Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

1926 BULANCAKSPOR 5 HAFTA SONRA PUAN KAYBI YAŞADI

1926 Bulancakspor, Bölgesel Amatör Lig'in 12. haftasında Kars36 ile deplasmanda oynadığı maçtan bir puan çıkardı.Bu sonuçla son beş hafta galibiyet serisi sona ermiş oldu. Kafkas üniversitesi Abamüslim Güven stadında oynanan karşılaşmada kontrollü bir oyun tercih eden iki takım da pozisyon üretmekte zorlandı. Faullere sahne olan karşılaşmada oyunun akışı sık sık kesilirken, düşük tempoda geçen mücadele golsüz berabere sonuçlandı. 1926 Bulancakspor puanını 23’e çıkardığı ligde Çayelispor 28 puanla ilk yarıyı lider, 1926 Bulancakspor ise üçüncü sırada tamamladı. 1926 Bulancakspor, Kars36 ile berabere kalarak ligde 5 maç aradan sonra puan kaybı yaşadı. Kırmızı-beyazlı takım, Arhavi 08’e yenildikten sonra sırasıyla Doğubayazıt, Kelkitgücü, Kireçhane, Rize Özel İdare, Bayburt Belediyespor’u mağlup etmişti. Böylece ilk yarı sona ermiş oldu. Bu da gösteriyor ki bu takım bu kadro ile bu ligde şampiyon olamaz. Zaman varken aksaklık oluşan yerlere acilen transfer şart. Yoksa bu kadro ile amaca gidilmez. Takım ikinci yarı ne edip yapmalı. Takviyeler şart. Yoksa yine hüsrana uğrar…
Ekleme Tarihi: 09 Ocak 2024 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

1926 BULANCAKSPOR 5 HAFTA SONRA PUAN KAYBI YAŞADI

1926 Bulancakspor, Bölgesel Amatör Lig'in 12. haftasında Kars36 ile deplasmanda oynadığı maçtan bir puan çıkardı.Bu sonuçla son beş hafta galibiyet serisi sona ermiş oldu.

Kafkas üniversitesi Abamüslim Güven stadında oynanan karşılaşmada kontrollü bir oyun tercih eden iki takım da pozisyon üretmekte zorlandı. Faullere sahne olan karşılaşmada oyunun akışı sık sık kesilirken, düşük tempoda geçen mücadele golsüz berabere sonuçlandı.

1926 Bulancakspor puanını 23’e çıkardığı ligde Çayelispor 28 puanla ilk yarıyı lider, 1926 Bulancakspor ise üçüncü sırada tamamladı.

1926 Bulancakspor, Kars36 ile berabere kalarak ligde 5 maç aradan sonra puan kaybı yaşadı.

Kırmızı-beyazlı takım, Arhavi 08’e yenildikten sonra sırasıyla Doğubayazıt, Kelkitgücü, Kireçhane, Rize Özel İdare, Bayburt Belediyespor’u mağlup etmişti.

Böylece ilk yarı sona ermiş oldu. Bu da gösteriyor ki bu takım bu kadro ile bu ligde şampiyon olamaz. Zaman varken aksaklık oluşan yerlere acilen transfer şart. Yoksa bu kadro ile amaca gidilmez. Takım ikinci yarı ne edip yapmalı. Takviyeler şart. Yoksa yine hüsrana uğrar…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.