Vefat İlanları

VEFAT 22.06.2022 - 10:37, Güncelleme: 22.06.2022 - 10:37 5619+ kez okundu.
 

Vefat İlanları

22 Haziran Çarşamba vefat edenler
Hasibe Karadeniz vefat etti Ahmetli köyünden, Efendioğullarından, Kore Gazisi merhum Nedim Karadeniz’in eşi, Hasibe Karadeniz vefat etti. Cenazesi 22 Haziran Çarşamba İkindi namazını müteakip, Ahmetli köyü Merkez Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz. Ali Duman vefat etti Küçükada Köyünden, İmamoğullarından, Merhum Rıza Duman’ın oğlu, Ali Duman vefat etti. Cenazesi 22 Haziran Çarşamba öğle namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazından sonra Küçükada Taflanlı mezarlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz. Zafer Güney vefat etti Merhum Ramazan ve Bahriye Güneyin oğlu, Selma Güneyin eşi Zafer Güney vefat etti. Cenazesi 22 Haziran Çarşamba İkindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Samsun Asri mezarlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.
22 Haziran Çarşamba vefat edenler

Hasibe Karadeniz vefat etti

Ahmetli köyünden, Efendioğullarından, Kore Gazisi merhum Nedim Karadeniz’in eşi, Hasibe Karadeniz vefat etti. Cenazesi 22 Haziran Çarşamba İkindi namazını müteakip, Ahmetli köyü Merkez Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

Ali Duman vefat etti

Küçükada Köyünden, İmamoğullarından, Merhum Rıza Duman’ın oğlu, Ali Duman vefat etti. Cenazesi 22 Haziran Çarşamba öğle namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazından sonra Küçükada Taflanlı mezarlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

Zafer Güney vefat etti

Merhum Ramazan ve Bahriye Güneyin oğlu, Selma Güneyin eşi Zafer Güney vefat etti. Cenazesi 22 Haziran Çarşamba İkindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Samsun Asri mezarlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Emine Ozdemir
(22.06.2022 15:36 - #72691)
Allahım hepsini Nur içinde yatirsin insallah
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.