Vefat ilanları

VEFAT 21.06.2022 - 10:08, Güncelleme: 21.06.2022 - 10:08 4784+ kez okundu.
 

Vefat ilanları

Vefat ilanları
Şenel Salman vefat etti Boztekke Köyü’nden, Süleymanoğulları’ndan, merhum Sabri Salman’ın oğlu, Zeynep Salman’ın eşi Şenel Salman vefat etti. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Boztekke Köyü Merkez Şeyh Keramettin Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek. Hakkı Öztepe vefat etti Erdoğan Köyü’nden, Trıng’oğullarından merhum Selami Öztepe’nin oğlu, Hakkı Öztepe vefat etti. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Erdoğan Köyü Merkez Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Erdoğan Köyü aile kabristanlığında toprağa verilecek. Gülay Toraman vefat etti Bozat Göldüzü Mahallesi’nden Hasan Hartamacı’nın kızı, Salih Toraman’ın eşi, Gülay Toraman vefat etti. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Göldüzü Mahallesi Camiinde kılınacak olan cenaze namazından sonra Bozat Göldüzü mahallesindeki aile kabristanlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhum ve merhumelere Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.
Vefat ilanları

Şenel Salman vefat etti

Boztekke Köyü’nden, Süleymanoğulları’ndan, merhum Sabri Salman’ın oğlu, Zeynep Salman’ın eşi Şenel Salman vefat etti. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Boztekke Köyü Merkez Şeyh Keramettin Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek.

Hakkı Öztepe vefat etti

Erdoğan Köyü’nden, Trıng’oğullarından merhum Selami Öztepe’nin oğlu, Hakkı Öztepe vefat etti. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Erdoğan Köyü Merkez Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Erdoğan Köyü aile kabristanlığında toprağa verilecek.

Gülay Toraman vefat etti

Bozat Göldüzü Mahallesi’nden Hasan Hartamacı’nın kızı, Salih Toraman’ın eşi, Gülay Toraman vefat etti. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Göldüzü Mahallesi Camiinde kılınacak olan cenaze namazından sonra Bozat Göldüzü mahallesindeki aile kabristanlığında toprağa verilecek.

Yıldız Haber Gazetesi olarak merhum ve merhumelere Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.