Vefat İlanları

VEFAT 17.05.2022 - 10:05, Güncelleme: 17.05.2022 - 10:05 6111+ kez okundu.
 

Vefat İlanları

17 Mayıs Salı vefat edenler
Kenan Nesil vefat etti Bahçeli Köyünden merhum Aslan Nesil'in oğlu Kenan Nesil vefat etti. Merhum Zühtü Nesil, merhum Züfer Nesil, merhum Murtaz Nesil, merhum Murat Nesil, merhum Murtaz Nesil, Bulancak Kaymakamlığı Yazı İşleri eski Müdürü merhum Lütfü Nesil ve merhum Mehmet Nesil'in kardeşleri, Bulancak eski esnaflarından Galip Nesil ve Cihanker Nesil'in abileri, Abdulkadir, Seher ve Sabiha Nesil'in babaları Kenan Nesil'in cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Sarayburnu Camiinde kılınacak cenaze namazı sonrası Bahçeli Köyünde toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.   Gözde Gül Özdemir vefat etti Piraziz Çayır köyünden Abdaloğullarından Ümit ve Selma Özdemir’in kızı Gözde Gül Özdemir vefat etti. Cenazesi 17 Mayıs Salı günü Çayır Köyü Camiinde ikindi namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.   Saniye Başoğlu vefat etti Kayhan köyünden Odabaşoğullarından mehrum İsmail oğlu; Sabahattin Başoğlu’nun eşi Saniye Başoğlu vefat etti. Cenazesi 17 Mayıs Salı günü ikindi namazına müteakip Bulancak Orta Camiide kılınacak cenaze namazının ardında Kayhan Köyünde toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.
17 Mayıs Salı vefat edenler

Kenan Nesil vefat etti

Bahçeli Köyünden merhum Aslan Nesil'in oğlu Kenan Nesil vefat etti.

Merhum Zühtü Nesil, merhum Züfer Nesil, merhum Murtaz Nesil, merhum Murat Nesil, merhum Murtaz Nesil, Bulancak Kaymakamlığı Yazı İşleri eski Müdürü merhum Lütfü Nesil ve merhum Mehmet Nesil'in kardeşleri, Bulancak eski esnaflarından Galip Nesil ve Cihanker Nesil'in abileri, Abdulkadir, Seher ve Sabiha Nesil'in babaları Kenan Nesil'in cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Sarayburnu Camiinde kılınacak cenaze namazı sonrası Bahçeli Köyünde toprağa verilecek.

Yıldız Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

 

Gözde Gül Özdemir vefat etti

Piraziz Çayır köyünden Abdaloğullarından Ümit ve Selma Özdemir’in kızı Gözde Gül Özdemir vefat etti. Cenazesi 17 Mayıs Salı günü Çayır Köyü Camiinde ikindi namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

 

Saniye Başoğlu vefat etti

Kayhan köyünden Odabaşoğullarından mehrum İsmail oğlu; Sabahattin Başoğlu’nun eşi Saniye Başoğlu vefat etti. Cenazesi 17 Mayıs Salı günü ikindi namazına müteakip Bulancak Orta Camiide kılınacak cenaze namazının ardında Kayhan Köyünde toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.