Vefat ilanları

VEFAT 12.10.2021 - 09:28, Güncelleme: 12.10.2021 - 09:31 4862+ kez okundu.
 

Vefat ilanları

12 Ekim 2021 Vefat edenler
Hacı Halil İbrahim Yümsel vefat etti Yeniköyden Yeniköy Eski Muhtarı İsmail Yümselin ağabeyi Hacı Halil İbrahim Yümsel vefat etti. Cenazesi 12 Ekim Salı günü öğle namazını müteakip Bulancak Yeniköy Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak Merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.   Hasan Gedik vefat etti Piraziz ilçesi Hasanşeyh köyünden Gedikoğullarından merhum Halil oğlu, Hasan Gedik vefat etti. Cenazesi 12 Ekim Salı günü öğle namazını müteakip Hasanşeyh köyü Karabalcık mahallesinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak Merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.
12 Ekim 2021 Vefat edenler

Hacı Halil İbrahim Yümsel vefat etti

Yeniköyden Yeniköy Eski Muhtarı İsmail Yümselin ağabeyi Hacı Halil İbrahim Yümsel vefat etti. Cenazesi 12 Ekim Salı günü öğle namazını müteakip Bulancak Yeniköy Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek.

Yıldız Haber Gazetesi olarak Merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

 

Hasan Gedik vefat etti

Piraziz ilçesi Hasanşeyh köyünden Gedikoğullarından merhum Halil oğlu, Hasan Gedik vefat etti. Cenazesi 12 Ekim Salı günü öğle namazını müteakip Hasanşeyh köyü Karabalcık mahallesinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek.

Yıldız Haber Gazetesi olarak Merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.