Üniversite binaları dezenfekte edildi

EĞİTİM 04.10.2021 - 17:32, Güncelleme: 04.10.2021 - 17:32 3360+ kez okundu.
 

Üniversite binaları dezenfekte edildi

Giresun Belediyesi koronavirüs (COVID 19) salgınına karşı önlem amaçlı dezenfeksiyon çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.
Koronavirüs tehdidinin ilk ortaya çıktığı andan itibaren şehir genelinde hızla hareket ederek dezenfekte çalışmalarını sürdüren ekipler bu kez de akademik yıl açılışı öncesi Giresun Üniversitesi'ne bağlı kampüsleri dezenfekte etti. Ekipler tarafından, tüm akademik ve idari birimler, üniversite kütüphaneleri,  laboratuvarlar, toplantı salonları, konferans salonları, bireysel ve ortak kullanıma açık alanlar ve sosyal alanlar özel giysili ve tam teçhizatlı personel tarafından ilaçlanarak dezenfekte edildi. Ekipler ayrıca, hafta sonu tatilini de fırsat bilerek ilk, orta ve liselerdeki dersliklerde de dezenfekte çalışması uyguladı. Yetkililer, bundan sonrada belirli aralıklarla dezenfekte çalışmalarının devam edeceği bildirildi.
Giresun Belediyesi koronavirüs (COVID 19) salgınına karşı önlem amaçlı dezenfeksiyon çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Koronavirüs tehdidinin ilk ortaya çıktığı andan itibaren şehir genelinde hızla hareket ederek dezenfekte çalışmalarını sürdüren ekipler bu kez de akademik yıl açılışı öncesi Giresun Üniversitesi'ne bağlı kampüsleri dezenfekte etti.

Ekipler tarafından, tüm akademik ve idari birimler, üniversite kütüphaneleri,  laboratuvarlar, toplantı salonları, konferans salonları, bireysel ve ortak kullanıma açık alanlar ve sosyal alanlar özel giysili ve tam teçhizatlı personel tarafından ilaçlanarak dezenfekte edildi.

Ekipler ayrıca, hafta sonu tatilini de fırsat bilerek ilk, orta ve liselerdeki dersliklerde de dezenfekte çalışması uyguladı.

Yetkililer, bundan sonrada belirli aralıklarla dezenfekte çalışmalarının devam edeceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.