Tokat'ta çitçilere nohut tohumu dağıtıldı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 28.03.2024 - 16:54, Güncelleme: 28.03.2024 - 16:59 1960 kez okundu.
 

Tokat'ta çitçilere nohut tohumu dağıtıldı

Tokat'ın Pazar ilçesinde çiftçilere 4 bin 500 kilogram nohut tohumu dağıtıldı.
Hükümet binası bahçesindeki dağıtım töreninde konuşan İlçe Tarım ve Orman Müdürü Emre Kapar, Pazar tarımının gelişiminde katkı sunan İl Tarım ve Orman Müdürü Orhan Şahin ve ekibine, tohum dağıtım ve teminde iş birliği yapan Tarım Kredi Müdürü Canan Kaymaz ve Ziraat Odası Başkanı Murat Akın'a, tarımın geliştirilmesinde yanlarında duran Kaymakam Mehmet Miraç Demir'e, gayretli ve fedakar çalışmaları ile üreticilerin yanında olan tarım ailesine teşekkür etti. Tohum dağıtımına Kaymakam Demir, İlçe Tarım Kredi Müdürü Kaymaz, Ziraat Odası Başkanı Akın ile çiftçiler katıldı.  
Tokat'ın Pazar ilçesinde çiftçilere 4 bin 500 kilogram nohut tohumu dağıtıldı.

Hükümet binası bahçesindeki dağıtım töreninde konuşan İlçe Tarım ve Orman Müdürü Emre Kapar, Pazar tarımının gelişiminde katkı sunan İl Tarım ve Orman Müdürü Orhan Şahin ve ekibine, tohum dağıtım ve teminde iş birliği yapan Tarım Kredi Müdürü Canan Kaymaz ve Ziraat Odası Başkanı Murat Akın'a, tarımın geliştirilmesinde yanlarında duran Kaymakam Mehmet Miraç Demir'e, gayretli ve fedakar çalışmaları ile üreticilerin yanında olan tarım ailesine teşekkür etti.

Tohum dağıtımına Kaymakam Demir, İlçe Tarım Kredi Müdürü Kaymaz, Ziraat Odası Başkanı Akın ile çiftçiler katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.