TeknoBulancak ön elemeyi geçti

TEKNOLOJİ 13.04.2021 - 15:56, Güncelleme: 13.04.2021 - 15:56 7249+ kez okundu.
 

TeknoBulancak ön elemeyi geçti

Tübitak-Teknofest 2021 liseler arası İHA yarışmasına Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Bulancak Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ortak başvuru yapmış olup ön elemeyi geçerek teknik destek almaya hak kazandı.
Tübitak tarafından sağlanacak destek ile kavramsal tasarım aşamasında olan otonom insansız hava aracının üretimi gerçekleştirilecek. Yarışma finallerinde tasarlanan İHA' nin kendi başına faydalı yük parçasını belli bir güzergâhta taşıma işini gerçekleştirip hedef noktasına hasarsız bırakması istenmektedir. Bu aşamayı da başarıyla geçince TeknoBulancak takımı Teknofest 2021 finallerinde İstanbul'da yarışacak.  TeknoBulancak Takımı: Erkan Kaşık – Danışman Öğretmen, Bulancak MTAL Elektrik-Elektronik Teknolojileri Alan Şefi, Tolga Aktaş-  Takım Kaptanı, Öğrenci, Lokman Hekim MTAL, Esat Akpınar- Teknik Sorumlu, Öğrenci, Bulancak MTAL, Fırat Fatih Okay- Pilotaj, Öğrenci, Lokman Hekim MTAL tarafından oluşuyor. Bulancak MTAL Turgut Hacınoğmanoğlu: “TeknoBulancak takımı öğrencilerimizi ve  danışman öğretmeni Erkan Kaşik  ’ı tebrik ediyor Teknofest 2021 final yolunda başarılar diliyorum. Bütün proje çalışmalarında desteklerini esirgemeyen Sayın Kaymakamımız Ali İkram TUNA ve İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Şenel Bulut ’a şükranlarımı sunuyor, iş birliği için Bulancak Lokman Hekim MTAL Müdürü Cem Mutlu Türkseven ’e teşekkür ediyorum.” Öğrencileri ve danışman öğretmenleri Erkan Kaşık’ı tebrik eder final yolunda başarılar dileriz.     
Tübitak-Teknofest 2021 liseler arası İHA yarışmasına Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Bulancak Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ortak başvuru yapmış olup ön elemeyi geçerek teknik destek almaya hak kazandı.

Tübitak tarafından sağlanacak destek ile kavramsal tasarım aşamasında olan otonom insansız hava aracının üretimi gerçekleştirilecek. Yarışma finallerinde tasarlanan İHA' nin kendi başına faydalı yük parçasını belli bir güzergâhta taşıma işini gerçekleştirip hedef noktasına hasarsız bırakması istenmektedir. Bu aşamayı da başarıyla geçince TeknoBulancak takımı Teknofest 2021 finallerinde İstanbul'da yarışacak. 

TeknoBulancak Takımı: Erkan Kaşık – Danışman Öğretmen, Bulancak MTAL Elektrik-Elektronik Teknolojileri Alan Şefi, Tolga Aktaş-  Takım Kaptanı, Öğrenci, Lokman Hekim MTAL, Esat Akpınar- Teknik Sorumlu, Öğrenci, Bulancak MTAL, Fırat Fatih Okay- Pilotaj, Öğrenci, Lokman Hekim MTAL tarafından oluşuyor.

Bulancak MTAL Turgut Hacınoğmanoğlu: “TeknoBulancak takımı öğrencilerimizi ve  danışman öğretmeni Erkan Kaşik  ’ı tebrik ediyor Teknofest 2021 final yolunda başarılar diliyorum. Bütün proje çalışmalarında desteklerini esirgemeyen Sayın Kaymakamımız Ali İkram TUNA ve İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Şenel Bulut ’a şükranlarımı sunuyor, iş birliği için Bulancak Lokman Hekim MTAL Müdürü Cem Mutlu Türkseven ’e teşekkür ediyorum.”

Öğrencileri ve danışman öğretmenleri Erkan Kaşık’ı tebrik eder final yolunda başarılar dileriz. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.