Sisin Mahallesinde birlik ve beraberlik iftarı!

GÜNDEM 23.03.2024 - 19:45, Güncelleme: 23.03.2024 - 19:45 4304+ kez okundu.
 

Sisin Mahallesinde birlik ve beraberlik iftarı!

Bulancak'a bağlı Sisin Mahallesinde mahalle halkının katılımı ile birlik ve beraberlik iftarı düzenlendi.
Sisin Mahallesi Muhtarı Taner Apaydın tarafından Sisin Mahalle Camii önünde gerçekleşen iftara çok sayıda mahalleli ve davetli katıldı. Yaklaşık 200 kişinin bir araya gelmesine öncülük ederek güzel bir ramazan akşamında mahalle halkı ile birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Muhtar Apaydın, "Bulancak'ın bizim için en güzel mahallesi olan Sisin Mahallesi'nde mahalle halkımız ile güzel bir ramazan akşamında iftarımızı paylaştık. Havanın soğuk olmasına rağmen davetimize katılarak içimizi ısıtan ve komşuluk bağlarımızı artıran tüm mahalle sakinlerimize, bu güzel akşama katıldıkları için  teşekkür ederim" dedi.
Bulancak'a bağlı Sisin Mahallesinde mahalle halkının katılımı ile birlik ve beraberlik iftarı düzenlendi.

Sisin Mahallesi Muhtarı Taner Apaydın tarafından Sisin Mahalle Camii önünde gerçekleşen iftara çok sayıda mahalleli ve davetli katıldı.

Yaklaşık 200 kişinin bir araya gelmesine öncülük ederek güzel bir ramazan akşamında mahalle halkı ile birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Muhtar Apaydın, "Bulancak'ın bizim için en güzel mahallesi olan Sisin Mahallesi'nde mahalle halkımız ile güzel bir ramazan akşamında iftarımızı paylaştık. Havanın soğuk olmasına rağmen davetimize katılarak içimizi ısıtan ve komşuluk bağlarımızı artıran tüm mahalle sakinlerimize, bu güzel akşama katıldıkları için  teşekkür ederim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.