Şeyh İdris Türbesi Camii tadilatı başladı

YAŞAM 29.04.2022 - 12:41, Güncelleme: 29.04.2022 - 12:41 5268+ kez okundu.
 

Şeyh İdris Türbesi Camii tadilatı başladı

Piraziz İlçe Müftülüğüne bağlı Şeyh İdris Hazretlerinin kabristanlığının bulunduğu Gökçeali Köyü Şeyh İdris Camii tadilatı başladı.
Konuyla alakalı Piraziz İlçe Müftülüğü Haydar Bektaşoğlu, “İlçemizin İslam ile müşerref olmasında büyük emekleri olan Şeyh İdris hazretlerinin kabristanlığının bulunduğu camimizin tadilat ve onarım işleri başlamış bulunmaktadır. Aslına uygun olarak restore edilecek olan camimizin yanında daha önceden yapımı tamamlanan köy konağımız ve imam lojmanı ile birlikte modern bir görünüme sahip olacak. Yeni çehresi ile mükemmel bir görünüm kazanan cami ve türbe için emek harcayan herkesten Allah razı olsun; Şeyh hazretlerinin himmeti üzerlerine olsun inşallah” diyerek sözlerini tamamladı. Haber : Erol Küçük    
Piraziz İlçe Müftülüğüne bağlı Şeyh İdris Hazretlerinin kabristanlığının bulunduğu Gökçeali Köyü Şeyh İdris Camii tadilatı başladı.

Konuyla alakalı Piraziz İlçe Müftülüğü Haydar Bektaşoğlu, “İlçemizin İslam ile müşerref olmasında büyük emekleri olan Şeyh İdris hazretlerinin kabristanlığının bulunduğu camimizin tadilat ve onarım işleri başlamış bulunmaktadır. Aslına uygun olarak restore edilecek olan camimizin yanında daha önceden yapımı tamamlanan köy konağımız ve imam lojmanı ile birlikte modern bir görünüme sahip olacak. Yeni çehresi ile mükemmel bir görünüm kazanan cami ve türbe için emek harcayan herkesten Allah razı olsun; Şeyh hazretlerinin himmeti üzerlerine olsun inşallah” diyerek sözlerini tamamladı.

Haber : Erol Küçük

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.