Şenlikoğlu’na dur durak yok

SİYASET 22.11.2021 - 18:03, Güncelleme: 22.11.2021 - 18:03 3420+ kez okundu.
 

Şenlikoğlu’na dur durak yok

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun’a hizmet için var gücüyle çalışıyor.
İlk olarak Ankara’da Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen 'Gençlik ve Yerel Yönetimler' temalı 'Tam Bana Göre Festival' adlı festivale katılan Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu daha sonra ise AK Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli’yi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nu ziyaret etmişti. Bu görüşmelerde devam eden ve hedeflenen projeler değerlendirilmişti. Başkan Şenlikoğlu Ankara temaslarının ardından İstanbul’a geçmiş ve Giresun Federasyonu tarafından düzenlenen ‘14. Giresun Günleri’ne katılarak etkinliklerde yer almıştı. Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Günleri’nin ardından ise şehrimize dönmeyerek yeniden Ankara’nın yolunu tuttu. Giresun’a hizmet için gecesini gündüzüne katan Şenlikoğlu Başkent’te bakanlıklar ve genel müdürlükler düzeyinde temaslarda bulunup hedeflediği projeler ile ilgili görüşmeler yaparak destek talebinde bulunacak.
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun’a hizmet için var gücüyle çalışıyor.

İlk olarak Ankara’da Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen 'Gençlik ve Yerel Yönetimler' temalı 'Tam Bana Göre Festival' adlı festivale katılan Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu daha sonra ise AK Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli’yi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nu ziyaret etmişti. Bu görüşmelerde devam eden ve hedeflenen projeler değerlendirilmişti.

Başkan Şenlikoğlu Ankara temaslarının ardından İstanbul’a geçmiş ve Giresun Federasyonu tarafından düzenlenen ‘14. Giresun Günleri’ne katılarak etkinliklerde yer almıştı.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Günleri’nin ardından ise şehrimize dönmeyerek yeniden Ankara’nın yolunu tuttu. Giresun’a hizmet için gecesini gündüzüne katan Şenlikoğlu Başkent’te bakanlıklar ve genel müdürlükler düzeyinde temaslarda bulunup hedeflediği projeler ile ilgili görüşmeler yaparak destek talebinde bulunacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.