Şemsettin Mahallesine hırsız dadandı

ASAYİŞ 28.09.2021 - 08:49, Güncelleme: 28.09.2021 - 08:49 7522+ kez okundu.
 

Şemsettin Mahallesine hırsız dadandı

Şemsettin Mahallesi Demirkapı mevkiini hırsızlar mesken tuttu.
Pazar günü çalışmak için bahçesine giden insanların akşam saatlerinde çekilmelerinden sonra ortaya çıkan hırsızlar önce Yiğit Apaydın'ın evinin kapısını kırarak içeri girip muhtemelen fındık aradıkları ve oradan ayrılıp alt katta Hayrettin Apaydın’ın evinin kapısını çekiç veya benzeri alet ile vurarak açmaya çalıştıkları tespit edildi. Bulancak merkezde ve ilçe dışında ikamet eden ev sahiplerinin olayı polise intikal ettirdikleri öğrenilirken, polislerin yaptıkları incelemede birkaç bulguya ulaşıldığı, hırsızların takibinin yapıldığı ve hırsızların muhakkak kendilerini ele verecekleri belirtildi.  Ancak bu olaydan bir gün sonra dün akşam aynı saatlerde tekrardan aynı mevkide bu kez boş olan, Yaşar ve Fahmettin Apaydın’a ait mekanlara girmeye çalıştıkları bilgisine de ulaşıldı. Yine durumun polise bildirildiği olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.
Şemsettin Mahallesi Demirkapı mevkiini hırsızlar mesken tuttu.

Pazar günü çalışmak için bahçesine giden insanların akşam saatlerinde çekilmelerinden sonra ortaya çıkan hırsızlar önce Yiğit Apaydın'ın evinin kapısını kırarak içeri girip muhtemelen fındık aradıkları ve oradan ayrılıp alt katta Hayrettin Apaydın’ın evinin kapısını çekiç veya benzeri alet ile vurarak açmaya çalıştıkları tespit edildi.
Bulancak merkezde ve ilçe dışında ikamet eden ev sahiplerinin olayı polise intikal ettirdikleri öğrenilirken, polislerin yaptıkları incelemede birkaç bulguya ulaşıldığı, hırsızların takibinin yapıldığı ve hırsızların muhakkak kendilerini ele verecekleri belirtildi. 
Ancak bu olaydan bir gün sonra dün akşam aynı saatlerde tekrardan aynı mevkide bu kez boş olan, Yaşar ve Fahmettin Apaydın’a ait mekanlara girmeye çalıştıkları bilgisine de ulaşıldı. Yine durumun polise bildirildiği olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.