Seçimin faturasını milletvekilleri ödeyecek mi?

GÜNDEM 29.04.2024 - 18:00, Güncelleme: 29.04.2024 - 18:00 2992 kez okundu.
 

Seçimin faturasını milletvekilleri ödeyecek mi?

31 Mart seçimlerinde Giresun’da hezimet yaşayan AK Parti’de seçimin faturası kime kesilecek.
2023 Genel seçimlerinde AK Parti Giresun Milletvekili seçilen ve seçildikleri günden itibaren Giresun’da pek fazla bir performans gösteremeyen Milletvekilleri Nazım Elmas ve Ali Temür’ün seçim yorumları merak ediliyor. Listeye yazılmaları ile Giresun’da birçok partili tarafından tepki toplayan 2 milletvekilin karneleri Mahalli İdareler seçimlerinde zayıf not aldı. Seçimin ardından sahada görünmeyen ve seçildikleri günden itibaren performansları düşük olan AK Parti’nin Milletvekilleri Nazım Elmas ve Ali Temür’ün mahalli idareler de Giresun’da sınıfta kalmaları kamuoyunda merak edilen konular arasında yer alıyor. MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal ve CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş’in seçilmelerinin ardından gösterdikleri performans ve özellikle CHP Milletvekili Gezmiş’in Mahalli İdareler Seçimleri ile birçok belediyenin kazanılması ile karnesi güçlenmişti. AK Parti’nin başta Bulancak olmak üzere, Giresun merkez ve kaybedilen diğer belediyeler için bir açıklama yapması bekleniyor.
31 Mart seçimlerinde Giresun’da hezimet yaşayan AK Parti’de seçimin faturası kime kesilecek.

2023 Genel seçimlerinde AK Parti Giresun Milletvekili seçilen ve seçildikleri günden itibaren Giresun’da pek fazla bir performans gösteremeyen Milletvekilleri Nazım Elmas ve Ali Temür’ün seçim yorumları merak ediliyor.

Listeye yazılmaları ile Giresun’da birçok partili tarafından tepki toplayan 2 milletvekilin karneleri Mahalli İdareler seçimlerinde zayıf not aldı.

Seçimin ardından sahada görünmeyen ve seçildikleri günden itibaren performansları düşük olan AK Parti’nin Milletvekilleri Nazım Elmas ve Ali Temür’ün mahalli idareler de Giresun’da sınıfta kalmaları kamuoyunda merak edilen konular arasında yer alıyor.

MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal ve CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş’in seçilmelerinin ardından gösterdikleri performans ve özellikle CHP Milletvekili Gezmiş’in Mahalli İdareler Seçimleri ile birçok belediyenin kazanılması ile karnesi güçlenmişti.

AK Parti’nin başta Bulancak olmak üzere, Giresun merkez ve kaybedilen diğer belediyeler için bir açıklama yapması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.