Şampiyon Akın sevenlerini üzdü

VEFAT 01.07.2021 - 10:50, Güncelleme: 01.07.2021 - 10:50 4156+ kez okundu.
 

Şampiyon Akın sevenlerini üzdü

Kickbox’da Avrupa ve Türkiye’de birçok şampiyonluğu bulunan sayısız şampiyon yetiştiren Hemşehrimiz
Bulancak Kuşluhan Köyünden Bulancak Akınspor kulübü sahiplerinden Yetkin Akın’ın ağabeyi Halil Akın yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Halil Akın’ın vefatı yetiştirdiği öğrencileri ve sevenlerini yasa boğdu. Akın’ın Cenazesi 1 Temmuz 2021 Perşembe günü Kuşluhan Eski camiinde saat 14.00‘da kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak Merhuma Allahtan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dileriz. Spor camiasının başı sağolsun.
Kickbox’da Avrupa ve Türkiye’de birçok şampiyonluğu bulunan sayısız şampiyon yetiştiren Hemşehrimiz

Bulancak Kuşluhan Köyünden Bulancak Akınspor kulübü sahiplerinden Yetkin Akın’ın ağabeyi Halil Akın yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.

Halil Akın’ın vefatı yetiştirdiği öğrencileri ve sevenlerini yasa boğdu. Akın’ın Cenazesi 1 Temmuz 2021 Perşembe günü Kuşluhan Eski camiinde saat 14.00‘da kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecek.

Yıldız Haber Gazetesi olarak Merhuma Allahtan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dileriz. Spor camiasının başı sağolsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.